Předmět Autor Datum
V případě jednoduché stanové střechy bude pokládka brnkačka. Nevím jak jste zruční, ale okolo komína… nový
docent 09.07.2012 23:57
docent
Dobry den pro upresneni stanova strecha ma 4 narozi, neboli 4 valby. Nejspis jste myslel jednoducho… nový
Pepanek 15.07.2012 23:51
Pepanek
Kousek střechy jsem tím spravoval, ale povedlo se až na druhý pokus. Je to hrozně choulostivé na vít… nový
Nol 10.07.2012 12:26
Nol
Dobry den. Ja bych do plechove strechy nesel. To neni jen o zrucnosti, ale taky o naradi. To co vy… nový
Pepanek 15.07.2012 23:57
Pepanek
Jednoduché jsou tašky, jen jsou těžké na tahání nahoru. U plechu se zdá 2m2 jednou ranou, ale nesmí… poslední
kejki 16.07.2012 10:25
kejki

V případě jednoduché stanové střechy bude pokládka brnkačka. Nevím jak jste zruční, ale okolo komína, vykýře , valby a dalších moderních tvarech střech, to zase tak jednoduché nebude. Pokud bude hodně prostřihů, tak se to prodraží.

Dobry den

pro upresneni stanova strecha ma 4 narozi, neboli 4 valby. Nejspis jste myslel jednoduchou klasickou sedlovou strechu. Co se tyce komina, vykiru, valeb (nejspis myslite narozi) a dalsich tzv modernich tvaru, tak ty se vyskytuji vic jak 800 let. :o)

Kousek střechy jsem tím spravoval, ale povedlo se až na druhý pokus. Je to hrozně choulostivé na vítr. Každý vánek, který křidlicí nepohne, tohle snadno odnese k sousedům mezi slepice. Musí se dobře upevnit.

Navíc se mi zdá, že déšť je víc slyšet. V mém případ to nevadí - je to roh mezi 2 domy a zrovna nad záchodem.

Dobry den.

Ja bych do plechove strechy nesel. To neni jen o zrucnosti, ale taky o naradi. To co vy budete delat tyden s nejistym vysledkem, ja muzu mit za 2 dny. Pokud budete mit moznost ten tyden nekde vydelavat, vydelate si vic, nez kolik mi za ty 2 dny zaplatite. A budete mit i zaruku :o) Doporucuji oslovit nejakeho zkuseneho pokryvace - klempire a probrat to snima. Hlavne si najit nekoho, kdo uz ma u krytinu a zeptat se ho na spokojenost, jak se krytina chova za deste, vetru a snehu.

Jednoduché jsou tašky, jen jsou těžké na tahání nahoru. U plechu se zdá 2m2 jednou ranou, ale nesmí se poškrábat patentní vrstva, nesmí ti to z ruky vyrvat vítr a nemusí přijít zrovna Kyril, aby ses bál, koho to zabije.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru