Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem anténa - náhradní díly

Zdravím,

Našel by se někdo ochotný, kdo by mě pomohl vybrat správné náhradní díly na starou colorku z firmy KOVOPLAST. Ve specializované prodejně s anténní technikou u nás ve městě mi nedokázali poradit, ani když jsem si přinesl to co mám rozbité.. Odkázali mě přímo na firmu ať jim napíšu. Napsal jsem jim co potřebuju, jestli by mi pomohli s výběrem, odpovědi jsem se nedočkal, a to tam mají kolonku NAPIŠTE NÁM...
Takže jak můžete vidět na fotkách je to starší spíš kratší colorka z firmy KOVOPLAST.
Já k ní potřebuju uchycovací třmen na profil 15x15 mm. A pak novou krycí krabičku(rozměry té staré 100x81x37mm) se symetrizačním členem a vším co dovnitř patří a nějak to sešroubovat do kupy. Šroubky bych mohl asi použít ty starý.
Na třetím obrázku vidíte očíslovaný sortiment zboží a náhradních dílů té firmy, takže kdyby mě někdo napsal ty čísla těch dílů co mám objednat tak aby to pasovalo tak bych byl rád, sám si nejsem jistej.. Díky!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak jsem si to prohlédl. Krabička je jenom proto, aby chránila symetrizační člen proti vlhkosti a ud…
Henessy 01.07.2012 21:14
Henessy
Díky! poslední
klimis 02.07.2012 17:24
klimis

Tak jsem si to prohlédl. Krabička je jenom proto, aby chránila symetrizační člen proti vlhkosti a udržovala rozteč dipólů.Klidně kup nový symetrizační člen, udělej dírky, dej šroubky a zatěsni proti dešti. Dokonce i kdyby ti upadl některý z reflektorů, nic se neděje. (To na čem je přidělaný symetrák je anténa. Po před ní usměrňuje signál na dipol a to síto za ní stíní odrazy.Jednoduše řečeno.) Při silném signálu by ti stačil jen ten pár vidliček a symetrák.:-);-)
Křehká plast neřeš, pokud drží dohromady. klidně bys mohl ty vidličky přidělat třeba na pertinax, nebo něco jiného nevodivého a dát do plastové krabičky třeba od bonbonů. Peníze utrácím jen když to nejde jinak.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru