Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak smýt barvu z motorky

Mmmmruum ]:(, obecně platím spíše za klidného člověka, který se ve volném čase zaobírá šlechtěním historických vozidel a tak si umím představit, co to znamená "uvést vozidlo do původního stavu". Nevím, co jim zatemnilo mysl, ale takovou zhovadilost by jim neměl intelekt dovolit v žádné situaci.
Odstranění barvy předpokládá úplné rozebrání motorky a očištění jednotlivých dílů o nechtěné okrasy, přičemž původní nátěr, byť opatřený mastným povrchem, jakoukoliv chemií jistě poškodíte. Pokuste se o "ovapkování" horkou vodou se saponátem, ale je to spíš na úplnou demontáž na mikročinitele, opískování a nový lak. Úspěch je částečně nadějný jen u chromovaných dílů. Vámi aplikovaná nafta, byla použitou nechtěnou barvou jistě rozpuštěna, jinak by se nátěr buď srazil, nebo neuchytil. Pokud se domníváte, že vrstvičku barvy prostě sloupnete, obávám se, že jste podlehl tragickému omylu.
Nechte si vyplatit dostatečný obnos a část peněz použijte na úhradu Ruskojazyčné mafii, jež jim rozbije huby, jak správně radí i předchozí diskutující.]:(:x:.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny