Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Postaveni zahradniho grilu

Zdravím, chtěli bychom postavit na zahrádce vlastní gril. Ale vůbec nevíme jak na to :-) Rád bych to postavil sám, ale nikdy jsem nic takového nedělal. Vše je jednou poprvé.
Asi základ by měla být nějaká díra. V tom tuna betonu, jak na to a co dál?
Děkuji :-)

Předmět Autor Datum
Pro začátečníka bez zkušeností se stavebními pracemi bych navrhoval zakoupit prefabrikovaný krb, umí…
mirektatra 18.06.2012 13:52
mirektatra
Já bych se takovou jednoduchou radou "jít a koupit" neřídil. Doporučuji najít si na internetu několi…
bocek 18.06.2012 21:14
bocek
Tady něco pro tu inspiraci http://www.ireceptar.cz/zahrada/zahradni-stavby/z- ceho-stavet-zdene-zahr… poslední
Matyas xl 19.06.2012 08:05
Matyas xl

Pro začátečníka bez zkušeností se stavebními pracemi bych navrhoval zakoupit prefabrikovaný krb, umístit jej na vrsvou písku upravené podloží a okolo položit do písku nějaké zahradní dlaždice. Práce je to až dost a pokud se něco nepovede napoprvé, dá se to snadno a bez poškození opravit. Ano, jednou je všechno poprvé a máte moje uznání, že nemachrujete a jste zodpovědnej.

Já bych se takovou jednoduchou radou "jít a koupit" neřídil. Doporučuji najít si na internetu několik takových grilů a nechat se inspirovat. Pak pomalu začít s realizací. Já jsem si tak postavil udírnu. Našel jsem řadu udíren i s popisem, plány atd. Pak jsem z několika vybral a postavil tu svou. Výborná, a už si řada kamarádů brala inspiraci. Trvalo mně to dlouho. Od jara do podzimu, ale stálo to za to. Když je to vyrobeno vlastníma rukama, je to mnohonásobně větší radost. Při tom hledání technických parametrů jsem našel i řadu receptů na uzené.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru