Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto přenosná(mobilní) klimatizace

Dobrý den,

Jakou byste mi doporučili mobilní(přenosnou klimatizaci) tak abych neprohloupil.
Už jsem se rozhodl že si ji pořídím, ale absolutně nevím která je dobrá při penězích dejme tomu 15 000 - 17 500Kč.

Ještě otázka: Jaký bude účinnek takové klimatizace, vyrovná se té klasické?? Abych nebyl zklamaný.. Popřípadě máte někdo už doma? Jak jste s ní spokojení??

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dobrý den, já s touto klimou začínal doma taky a bylo to vcelku k ničemu, jen kravál a trochu chladn…
Vadas 18.06.2012 09:27
Vadas
Mám dvou dílnou kalsiku střední cenové třídy tuším nějaká MIDEA cca za 14000.- a jsem nad míru spok…
Kurt 18.06.2012 09:44
Kurt
Instalace už nepamatuju přesně, ale kolem 2000,- kč. V práci mám podobnou Mideu už 9 rokem stála 180… poslední
Vadas 18.06.2012 10:23
Vadas

Dobrý den, já s touto klimou začínal doma taky a bylo to vcelku k ničemu, jen kravál a trochu chladnýho vzduchu. Pak jsem nechal namontovat klasickou dělenou klimu a montér co přišel se smál a říkal že jsem už kolikátej co se nechal napálit na tento druh přístroje a dává ho pryč. Bohužel měl pravdu i v tom že horký vzduch co mobilní klima vyfouká ven, musí někudy zpět, jinak by byl v místnosti podtlak což je pravda. A kde se vezme nový vzduch - samozřejmě z venku přes okno, dvěře a já nevím kde všude se přisaje a samozřejmě je teplý. Takže je to na nic. Mám dvou dílnou kalsiku střední cenové třídy tuším nějaká MIDEA cca za 14000.- a jsem nad míru spokojen. A další super věc že v zimě než začnou topit a je nám chladněji zak si to přepnu na topení a oproti přímotopu míň jak za polovinu peněz na večer přitopím. Zkus se zeptat kohokoliv kdo montuje klimatizace ať ti poví svůj názor a uvidíš že by jsi vyhodil peníze za něco co nefunguje. :i:

Instalace už nepamatuju přesně, ale kolem 2000,- kč. V práci mám podobnou Mideu už 9 rokem stála 18000 i s montáží, a to je to stánek PNS v létě jede non stop a v zimě se přepne na topení a jede opět non stop ve dne v noci a musím říct že platím zálohy na el. 2500.- měsíčně a ještě mě vraceli letos 500,- :-):-D takže super pravda mám tarif nějak 20 hod. noční proud + 4 denní proud. To mě jedou stále světla, 2 metrová velká lednice a mražák, pokladna a pc.

Zpět do poradny Nahoru