Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jak vyrovnat v koupelně podlahu s osb desek?

dobry den potreboval bych poradit jak mam vyrovnat podlahu v koupelně aby byla rovna před pokladkou dlažby ,mam ji hotovou s osb desk a neni rovna ,tak bych chtel poradit jak nato, myslel sem že bych ji vysterkoval lepidlem do prlinky a pote vylil nivelačni hmotou.tak bych potreboval znat vaš nazor zdali je to možne nebo znate neco lepšiho predem dekuji

Předmět Autor Datum
zkus reference.php
kpz3 31.05.2012 17:45
kpz3
super diky ale koukam na postup a neni tam ukazano ze je to jak ukazujou na tech fotkach na drevneno…
pool 31.05.2012 18:15
pool
Popis z odkazu Popis: Napenetrování OSB desek BRALEP PE 580, vyrovnání podkladu samonivelační vlákn… poslední
poihu 31.05.2012 19:59
poihu

Popis z odkazu

Popis:
Napenetrování OSB desek BRALEP PE 580, vyrovnání podkladu samonivelační vlákny plněnou hmotou BRALEP RTN 5050 a izolace podlahy provedena jednosložkovou vodotěsnou hmotou BRALEP HI 180 s použitím těsnicích rohových pásů.

1 obrazok - hole OSB dosky
2 obrazok - dosky napenetrovane a vyrovnane samonivelační vlákny plněnou hmotou BRALEP RTN 5050 - prva vrstva - to neni beton ( robotnik uz ale nanasa dalsiu vrstvu, tentokrat - izolace podlahy provedena jednosložkovou vodotěsnou hmotou BRALEP HI 180 - ma tam aj vreco tej sypkej hmoty)
3 obrazok - robotnik dalej nanasa izolacnu hmotu
4 obrazok - robotnik naniesol izolacnu hmotu po celej miestnosti

V com je problem? Ze tam neni ukazane ako medzi obrazkom 1 a 2 robotnik penetruje a nanasa tu samonivelacnu hmotu na OSB dosky?

K tej hmote BRALEP RTN 5050 sa pise

Oblast použití:
Vlákny plněná samonivelační vyrovnávací hmota je určena k plošnému vyrovnání starých dřevěných a dřevotřískových podlah ve vnitřních, suchých prostorech, bez použití armovací podložky. Tloušťka vrstvy 3 - 10 mm v jedné pracovní operaci. Vhodná i pod kolečkové židle. Po vytvrdnutí je povrch vyrovnávací hmoty hladký, vhodný pro kladení veškerých typů podlahových krytin.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru