Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lamino tera-skřín, pevnost, stabilita, truhlařina

rozdělit spodek by neměl být problém, záda samozřejmně budou přemejšlel sem původně jen o sololitu ale dám tam tedy taky normálně lamino.

ad. police dam na vaši radu ale trošku mě zaráží logika toho nebude to takhle držet vlastně jen v tom spoji? tudiž na količkách,lepidle a nejakej vrutech?

a jestě bych se chtěl zeptat ohledně použítí policových konzol napr. toto http://rtmstore.cz/image.php?nid=8320&oid=2344045& width=900 pod ty police (přidělat k boční stěně a k poličce) nějak mě nenapadá jestli by to něčemu mohlo vadit příjde mi že by to mělo dost zpevnit ty police ale rozhodně nejsem žádnej odborník

no ad. ocelová konstrukce bylo by to asi rozumnějsí řešení ale pro mě osobně huře proveditelný už jen proto že jsem nikdy nic takového nedělal zatímco drevěného(lamino) nábytku sem se přeci jen už něco postavil takže bych to chtěl spíš řešit laminem asi stejně nakonec zajdu za nějakým truhlářem ale radši se prvně zeptám zde(rozuměj radši ze sebe budu dělat blba na internetu než osobně :-) )

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny