Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
pokud je třeba brát ohled na sousedy kvůli hluku (dítě, pes atd.), tak plovoučku nebrat, raději lino… nový
TNT 28.02.2012 18:13
TNT
Rozhodně lino. nový
sHpy00n 28.02.2012 19:41
sHpy00n
Já mám plovoucí podlahu a vím, že to byla asi chyba. Občas něco spadne a dělá to díry, vodu to taky… nový
Prasak 28.02.2012 23:39
Prasak
My máme dlažbu a jsme spokojení. Občas nám už něco upadlo, jednou mi vyklouzl mokrý hrnec a dlažba j… nový
rokator 29.02.2012 07:41
rokator
všem mockrát děkuji za rady :-) budeme mít obývák s kuchyňským koutem, tak právě hledáme varianty ab… poslední
marcelkaa 29.02.2012 09:39
marcelkaa

pokud je třeba brát ohled na sousedy kvůli hluku (dítě, pes atd.), tak plovoučku nebrat, raději lino/vinyl

plovoučka má mínus pokud jí projde voda (následná deformace dřeva), jinak je to jedno co se vybere, hlavně, že se to líbí a tolik to nestojí :-), jak dřevo tak lino-vinyl je náchylný na poškrábání, záleží na zpracování vrchní vrstvy a barevné podání materiálu (žídle, křesla, nábytek se kterým se šoupe atd. je třeba podlepit filcem)

Já mám plovoucí podlahu a vím, že to byla asi chyba. Občas něco spadne a dělá to díry, vodu to taky nemá moc rádo, už jsem viděl, co udělá plovoučka po vytopení.

Až bude ta podlaha opravdu hnusná, tak koupím linoleum a překryju to s ním, nebo možná marmoleum, či něco takovýho. Na přechod mezi linoleem a plovoucí podlahou (máme kuchyňskej kout v obýváku) se dá koupit bezpočet krásných samolepících podlahových lišt.

My máme dlažbu a jsme spokojení. Občas nám už něco upadlo, jednou mi vyklouzl mokrý hrnec a dlažba je pořád celá. Studená dlažba taky není, protože máme podlahovku. Na údržbu je to v pohodě, protože se všechno snadno setře.

K těm linům apod. - jednou jsem u kamaráda viděl, jak mu upadl velký těžký pekáč, dopadl hranou a to lino prosekl. Vše má své + a -

všem mockrát děkuji za rady :-) budeme mít obývák s kuchyňským koutem, tak právě hledáme varianty aby ta podlaha byla jednotná. V obývacím pokoji bude každopádně plovoucí podlaha, a včera jsem našla dlažbu, která je v imitaci dřeva, a je to skoro stejný odstín jako plovoucí podlaha, takže je nejspíš problém vyřešen :-) ještě jednou všem moc děkuji za rady ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru