Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
jeste jsem premyslel mezi tady dik http://www.asko-nabytek.cz/pc-stul-saldo-39-18-32. html co vy na…
anonymmer 02.02.2012 00:33
anonymmer
minimálně se na ty stoly podívej, nejslabším článkem stolu jsou ty posuvné mechanismy, to už k celko… nový
TNT 06.02.2012 11:40
TNT
Doporučuji ten Rudolf, jelikož nenávidím nemít místo pro nohy. Tiskárnu si dokážu představit kdekoli… nový
abcd 04.02.2012 03:32
abcd
by mě zajímalo, u čeho sedí ten kdo takové stoly navrhuje. Možná stojí u rýsovacího prkna a práci u… nový
Alf 06.02.2012 12:32
Alf
Co takhle rohový stůl - něco jako tohle, ale lepší: http://www.pekny-nabytek.cz/pocitacovy-stolek-th… poslední
Yarda 06.02.2012 12:32
Yarda

minimálně se na ty stoly podívej, nejslabším článkem stolu jsou ty posuvné mechanismy, to už k celkové nízké ceně nebude žádný zázrak

tím, že se do něj věci jen pokládají tak se dá zamhouřit oko nad laciným materiálem (dřevotříska pančovaná plasty-drcené pet lahve), pokud by měl stůl vydržet i zátěž např. využitím různých držáků dost často to jsou monitory, tak raději sáhnout po bytelném bazarovém stolu (zde je cena evidentně hlavním faktorem výběru)

Doporučuji ten Rudolf, jelikož nenávidím nemít místo pro nohy. Tiskárnu si dokážu představit kdekoliv, nohy neeee, Já jsem si udělal stůl sám tedy desku ode zdi ke zdi ale můžete si nechat udělat samostojnou na regulovatelných nohách nebo konstrukci, nebo jen skřínku a bočnici pod druhou stranu. Líbí se mi sice i styl toho vysokého, ale tam bych nedal tu polici ale dal bych z toho jen spojovací záda pro stabilitu. Ideální je když si necháte udělat podle svého přání, já měl tu možnost si to navrhnout i vyrobit dle sebe, mám zvýšeno pro nohy, klávesnice vysouvací pod s plnovýsuvy, ne jen na kousek ale klidně i 40cm do dáli, a nebo si ji vytáhnu na desku a zvýšim židli.. jak je libo.Tak dobrý výběr přeji.

by mě zajímalo, u čeho sedí ten kdo takové stoly navrhuje. Možná stojí u rýsovacího prkna a práci u PC ještě neviděl. To jsou varianty tak pro někoho kdo má v 1+kk pracovnuložniciobyvák. Klávesnici zásadně na stole, žádné šuple.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru