Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Karma a CO hlásič

Hoj rádcové,

v koupelně karma na ohřev vody jak na koupání, tak v kuchyni na nádobí. Jsem z toho nervózní, dnes servisák hlásí, že není dostatečný přívod čerstvého vzduchu, takže lepší odvod do komína už je vyřešený ve spolupráci s kominíkem, navíc větší ďoura do dveří. Přesto bych chtěl nějaký CO hlásič, nemáte někdo nějaký tip, případně používáte něco ověřeného?

Díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dobrý den,mám tento hlásič již třetím rokem,koupil jsem ho když jsem instaloval krbová kamna,vytápím…
Lubomír 23.02.2012 14:18
Lubomír
Díky za tip, přiznám se, že uplynulo hodně CO a ještě jsem nic nenainstaloval. Měli jsme tu revizi n… poslední
Redsnake 23.02.2012 14:25
Redsnake

Dobrý den,mám tento hlásič již třetím rokem,koupil jsem ho když jsem instaloval krbová kamna,vytápím i ložnici přes otevřené dveře a vím co dokáže únik spalin do místnosti.Detektor prozatím funguje dobře,loni pískal první výstrahu o grilovačce,když se kouř dostal balkonovými dveřmi do obýváku.Jinak odzkoušíte přes zapálený a sfouknutý dýmající papír,nebo cigáro,je na displeji i stupnice nebezpečnosti.Možná nyní koupíte i kvalitnější,neštřete.Mám v kotelně i čidlo úniku zemního plynu,člověk má trošku větší klid.Já mám přesně tento model: http://www.procanon.cz/procanon/eshop/10-1-Elektro nika/0/5/1857-Detektor-CO-s-LCD-a-sirenou

Díky za tip, přiznám se, že uplynulo hodně CO a ještě jsem nic nenainstaloval. Měli jsme tu revizi na karmu a kominíka, oba se chytali za hlavu, necháváme otevřené dveře do místnosti.
Nicméně, Lubomíre, ten Tvůj tip se mi nezdá, přeci jen je to do zásuvky, což je na jednu stranu super věc, na druhou stranu by imho měl být hlásič u stropu aby to zachytil hned od počátku, ne až se vytěsní polovina místnosti CO a pak si člověk stoupne, zásuvku s hlásičem bude mít v půli těla výšky a je to..
Každopádně děkuju

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru