Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem máte doma hasicí přístroj?

Vlastním pouze byt a vůz. Čili krb, kotel ani dílna nehrozí. Potenciálně požárně nebezpečné zdroje mám prakticky rozvoměrně rozmístěny po bytě - v kuchyni sporák s krásným modrým plamenem, v chodbě nějakou tu hořlavinku (toluen, benzin, líh,....) v další místnosti zase další hořlavé lahůdky.
Čili, na jednu stranu není problém pro HP kdykoliv sáhnout, bude-li potřeba - mám to všude blízko. Na druhou stranu těch míst, kam by se dal umístit, není mnoho a připočteme-li k tomu ještě dvě předškolní děti, které se rády po bytě proběhnou, vymýšlím spíše umístění s těmito parametry: v dosahu mém i manželky, co nejméně překážející, ideálně v kuchyni nebo její těsné blízkosti (otevřených ohňů doma používáme v jiných místnostech, než je kuchyně, velmi zřídka a zodpovědně).
Samozřejmě také někoho může napadnout otázka, zda HP doma vůbec potřebuji - tu jsem si vyřešil již dávno, neb jsem zastáncem hesla, že nejbližší pomocnou ruku najdeš na konci své paže. A mám-li tedy pro čekání do příjezdu Policie doma zbraň, do příjezdu záchranky vybavenou příruční lékárničku, přijde mi logické mít pro čekání do příjezdu Hasičů doma funkční HP.
Abych to shrnul: hledání prostoru se zúžilo prakticky jen na nalezení konsensuálního bodu, se kterým bude souhlasti i manželka. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny