Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Oprava promáčeného stropu

Dobrý den, před dvěma lety jsem vymalovala stěny do výšky zárubní, na strop jsem si netroufla. Teď už ale mám jeden strop úspěšně za sebou, tak hodlám domalovat i ten první pokoj. Zádrhel ale je v tom, že na stropě je flek od promáčení velikosti cca 40 x 80 cm. Už jsem to kdysi zkoušela opravit, takže teď má tmavší nažloutlou barvu, ale vidět to je. Zatím jsem získala informace - natřít před malováním bílým nitrem, nebo nově Balakomem. Na škrábání to není, ale ten pokoj sloužil dlouhá léta jako kuřácký a bílou barvu těžko docílím, protože to bude prosáklé nikotinem až na cihlu. Může se stát, když tu skvrnu přetřu barvou, bude ten kousek bílý a naopak zbytek nažloutlý? Oškrabat celou místnost až na omítku nezvládám. Děkuji za typy. Sůwa

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Měl jsem tentýž problém. Zašel jsem do speciálky barev, dali mi plechovku přípravku asi za 150,- .Za…
Henessy 05.01.2012 13:51
Henessy
Děkuji, zajdu tedy do speciálky a zakoupím plechovku za 150,- Kč. Včera jsem tu našla odkaz na Remal… poslední
Sůwa 05.01.2012 18:14
Sůwa

Měl jsem tentýž problém. Zašel jsem do speciálky barev, dali mi plechovku přípravku asi za 150,- .Zatřel jsem flek a pak normálně vymaloval. Používám Polar, který je zářivě bíly, částečně omyvatelný (výhodné okolo vypínačů atd) a prefektně kryje. Název nevím, Ale je to půl roku, takže je v prodeji.

Děkuji, zajdu tedy do speciálky a zakoupím plechovku za 150,- Kč. Včera jsem tu našla odkaz na Remal flek stop, možná to bude ono. Primalex mi zbyl z toho prvního malování, takže použiju Klasik. Okolo vypínačů to moc neušpiním, na ty velkoplošné se zatím trefím :-).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru