Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Renault clio II

dobrý den koupil jsem Renault clio II a zjistil jsem, že při výměně oleje asi po 1 měsíci že je okousaný kabel ke svíčce od myši (jen ta černá izolace) a dráty na snímači tlaku nahoře na sání (ty jsem sletoval a zaizoloval) je to asi týden.
Dneska se mě stalo ,že když jsem jel do kopce tak se rozblikala kontrolka výfukových plynů, auto ztratilo výkon a zdá se mně jako by smrdělo. Po zastavení a znovu projetí (jízda z kopce a po rovině) vše v pořádku, ale jak jedu do kopce zase se rozbliká. Nevíte někdo co stím.

Předmět Autor Datum
Zdarvím, nebyla to myš, ale kuna, určitě bude ještě něco dokousané, kamarád měl to samé, tři sady za… poslední
tr 29.11.2011 22:51
tr

Zdarvím, nebyla to myš, ale kuna, určitě bude ještě něco dokousané, kamarád měl to samé, tři sady zapalovacích kabelů a pak se naštval , koupil husí krky a zapalovací kabely do nich a vše okolo taky(takové černé tvrdé trubky- dají se sehnat na vrakovišti ze staré autoelektriky). Jinak doporučuji prohlédnout lambda sondu, to měl kamarád překousanou a měl spotřebu jak tank a taky mu to ukazovalo bludy než na to přišel. Dále doporučuji koupit sprej proti kunám či to plašítko na autobaterii, ale lepší je parkovat v garáži, ona jak si mrška zvykne na teplo motoru , tak tam do rána klidně vydrží.:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru