Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dolíčky po ježkovi v podlaze po nivelaci

Dobrý den, o víkendu jsem rovnal podlahu nivelací a po zaschnutí se objevily v podlaze dolíčky po ostnatém válečku (ježkovi.) Pro dosažení 100 procentní roviny budu ještě nivelovat podlahu znovu, teď o víkendu. Chtěl bych se zeptat jestli by jste mi mohl někdo poradit kde jsem udělal chybu. Domnívám se, že jsem asi vláčel ježka po nivelaci příliž dlouho a nebo příliš pozdě po vylití nivelace na podlahu. Prosím tedy ještě jednou o radu jak mám postupovat aby se mi tyto dolíčky neobjevovaly. Na podlahu pak budu lepit vinilovou podlahu od Moduela. Děkuji

Předmět Autor Datum
Ještě než budete opětovně nivelovat, zkuste cca čtverec jen přebrousit. Občas se nám kráterky také p…
sHpy00n 29.11.2011 20:15
sHpy00n
Dobrý den, vše bylo dáno přesně 6,5 l vody na pytel nivelace, 2x napenetrováno den předem vše jak ud… poslední
mirijak 30.11.2011 12:46
mirijak

Ještě než budete opětovně nivelovat, zkuste cca čtverec jen přebrousit. Občas se nám kráterky také přihodí a přebroušení stačí. Nebo jsou dolíčky opravdu tak hluboké? Bylo správně napenetrováno? Pokud ne, že by podklad vychlastal vodu z nivelačky? Bylo použito správné množství množství záměsové vody?

Dobrý den,
vše bylo dáno přesně 6,5 l vody na pytel nivelace, 2x napenetrováno den předem vše jak udávájí výrobci. Ty dolíčky měl i můj kamarád který taktéž vyléval podlahu, potom ji brousil nějakým strojem což se mi v paneláku moc nechce. Je to stoprocentně po ježkovi tím sem si zcela jist.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru