Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pájení nádobí cínem??

Zkuste si zjistit, to si autor představuje pod "otravou olovem" . Jistě to není koukání na pájku.Kdyby byl tatínek aspoň málíř a používal olovnoatou barvu, kterou vám dával cucat z tuby pak by to byl argument.
Jinak je to argumentace na bázi vtipu s mlékem, který jsem si dovoli parafrázovat.
S epilepsií se dá žít, je nutno vyvarovat se spouštěčů. U vás bych bez urážky viděl Freudovské problémy psychyckého rázu a doporučoval bych konzulaci o rodiných vztazích s odborníkem.
Nemyslím to zle a je to nad rámec této poradny.
K původnímu dotazu: Pájení v bytě se nemusíte bát, nejedná li se o intenzivní práci. Z olověných předmětů v místnosti strach mít nemusíte, olovo nesublimuje. Nepijte z olovnatého křišťálu, nepijte z malovaných hrnků, které májí v doshu rtů ozdobný pásek, zvláště kyselé nápoje uvolní olovo v barvě (zvláště z Číny dovážené výrobky.Olovnaté barvy - olovnatá běloba je EU zakázaná. (Olovo se používá v glazůrách.Neškodná úprava)
Pokud budete mít potřebu s olovem pracovat, třeba na Vánoce lít do vody - po styku s olovem si umyjte ruce. Je to sice jednorázová akce, minimální otěr kovu na ruce, ale pro klid vaší duše.
A doma to budete muset vydržet do doby než začnete žít za svoje.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny