Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Konzultace stavby podlahoveho vytapeni

Zdravim,

potreboval bych zkonzultovat podlahove vytapeni. Stavim novou koupelnu a oddelene zachod, moc tam mista neni tak jsem se rozhodnul pro podlahove vytapeni ze zpatecky ustredniho vytapeni rodineho domu. Nechci vyhazovat velke penize za set pro podlahove vytapeni {3 cestny regulator, topenarska hadice, parozabrana, izolacni polystyren pro podlahove vytapeni}
Mam doma medene trubky po prestavbe, prumer 12mm, k tomu parozabranu.

Tedy potrebuji zkonzultovat nasledujici postup:
Podlaha je z betonu, stavebni vyska je max 7 cm. Na beton bych polozil polystyren PERIMETR SD tlousky 2cm, na nej parozabranu presahujici pres sebe a presahujici po stenach. Natvrdo bych pospajel medene trubky obalenou pajkou s pridavkem stribra, kvuli diletaci bych to obalil do topenarskeho filcu a polozil na parozabranu. Abych zabranil styku cementoveho mleka s medi, polozil bych jeste jednu parozabranu s presahem. Teprve na to bych nalil beton, tlousky 4-5 cm. Konce bych pripajel na zpatecku, pro nastaveni teploty bych pouzil termostaticky ventil s hlavici.

Vzdalenost trubek bych volil 15cm, delkove budou vedle sebe 4 dvoumetrove trubku.

Nekomplikovat si situaci s diletaci a izolaci by slo za pouziti medene topenarske hadice, zustaly mi vsak doma po rozvodech nejake trubky, rad bych je spotreboval a nevyhazoval.

Dekuji za kazdou radu a pripominku.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny