Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem sloupek na vodu

a ještě jeden dotaz. Máme na dvoře vyvedenou vodu, je to v trubce s kohoutkem a chtěla bych to do něčeho vyvést. Zeď u které je voda vyvedená je sousedů, takže s tou nic dělat nemůžem, tak mě napadl pískovcový sloupek, ovšem to je kapku drahá sranda, pak mě napadly plotové tvárnice, ale co jsem zatím našla, tak se dělají jen ty dvoukomorové, což je moc široké. Tak vážně nevím, ale možná mi poradíte něco super, co ženskou ani nenapadne. Máte tady samé dobré nápady a rady a mi prosím i s tímto pomozte.
Díky;-)

Předmět Autor Datum
Mam v sobe trochu "inspirativniho", tak me kdyztak berte s rezervou... Udelal bych to ze ztracenyho…
bahno 08.05.2011 21:44
bahno
Přizděte to decentně tvarovkami jako je http://www.internetovestavebniny.cz/cs/katalog/700 1/312/?id…
kejki 08.05.2011 21:53
kejki
děkuji, obojí vypadá dost dobře, dám přečíst manželovi, já věděla, že mi tady někdo poradí, manželov…
renata 08.05.2011 22:36
renata
já, jako každá ženská bych furt něco budovala Za tohle bych vás všechny zaškrtil, moje manželka je…
manas 09.05.2011 09:54
manas
Vzpomněl jsem si na nějaký rozhlasový pořad - tam zaznělo: "Přijde ženská domů, rozhlídne se po bytě…
Yarda 10.05.2011 09:00
Yarda
Třeba tě úkoluje proto, abys neběhal za jinejma...
Trilobit 10.05.2011 21:31
Trilobit
Já a běhat za jinejma, já taková líná osoba? Mě vždycky zajímali spíš motorky, pak auta a hospoda. V…
manas 11.05.2011 10:07
manas
Nepřezdívají tě Mr. Perlator? :-D
veckoo 11.05.2011 15:48
veckoo
Tvoja ženština má asi málo práce, když má čas vyméšlet kraviny. Najdi jí nějakó hoknu, třeba pletí z…
Prasak 10.05.2011 23:51
Prasak
Ale jakou? Většinu domácích prací zastane, záhony nemáme a ani je nechceme, a k jiným pracím jí pust…
manas 11.05.2011 09:03
manas
Na nějaké desce od Ivana Mládka kdosi poradil manželce když prudila, aby oběhla desetkrát chalupu, ž…
Yarda 11.05.2011 09:25
Yarda
Ženská neví co chce, ale nedá pokoj, dokud to nedostane. Aby se pak chlap strhal nebo měl hejno ciká…
Remca 11.05.2011 03:31
Remca
Kutilská poradna a nakonec se zjistí, že kutění je na nátlak žen :-D
kejki 11.05.2011 09:12
kejki
To si nevěděl? Buď chlap kutí aby si odpočinul od ženy a do hospody nesmí. Nebo na příkaz manželky.
manas 11.05.2011 10:12
manas
Už si to mohol dávno vyriešiť,už by si bol na podmienku z basy doma a bol by si šťastný vdovec.
Tino 11.05.2011 16:36
Tino
:-)
Tony.Dac 11.05.2011 18:02
Tony.Dac
Manželovi pochopitelně velká gratulace, i když s notnou dávkou hořkosti. Tuhle rybu už totiž víckrát…
sHpy00n 13.05.2011 00:02
sHpy00n
jo, tak tu samou určitě nechytí, je v mrazáku, ale jinak za poslední dva měsíce chytil asi 10 kaprů…
renata 14.05.2011 14:25
renata
ještě ten sumec:-)
renata 14.05.2011 14:40
renata
a co se týče nás ženských, jsme to ale megery, co? :-D no ale když se podíváte na náš dvůr, tak to j…
renata 14.05.2011 14:48
renata
Když se tak koukám na tu původní fotku, možná by to chtělo provizorně (tj. na furt) zatlouct nebo za… poslední
Yarda 15.05.2011 09:31
Yarda

Mam v sobe trochu "inspirativniho", tak me kdyztak berte s rezervou...
Udelal bych to ze ztracenyho bedneni, 20ky nebo 15ky.
http://www.best-as.cz/cz/produkty/skorepinove-tvar nice-a-zdici-prvky/best-ztracene-bedneni-15-20-30- 40/.
Strisku z kusu obrubniku, preklizky...
Misto malty bych to jenom posadil do peny, a pak se kouknul vedle k teraristum jak delaji zadni steny. Ve zkratce: sem tam vocaknut penou, aby to melo relief, pak vopatlat flexibilnim lepidlem na dlazdicky, vyhladit stetcem namocenym do vody a bud nabarvit sparovackou trochu vic naredenou, nebo vohazet piskem a natrit lakem.
Pokud se voda na zimu bude vypinat, tak to bude stacit. Pokud ne, je nutny to zaizolovat a udelat dovnitr topeni. To sem taky delal, staci par odporu, pri poradnym obaleni vatou vykon staci tak 7W-15W. Ale pak to chce nezamrznej kohout a to taky neni uplne levna sranda.

já, jako každá ženská bych furt něco budovala

Za tohle bych vás všechny zaškrtil, moje manželka je to samí. Když jsme dokončili rekonstrukci domu a trošku zvelebili dvůr a zahradu tak jsem se těšil jak budu relaxovat na terase, a ono nic. Manželka si poručila pergolu tak jsem postavil pergolu. Manželka si poručila abych předělal starej chlívek na nějaký posezení když je venku spatní počasí, tak sem chlívku udělal bar i z WC. Tet si poručila zahradní krb, tak budu stavět zahradní krb. Dělám takovou práci že jeden den sem v práci a dva dni jsem doma, tak mi vždy na ti dva dni zaúkoluje. Ale to jí určitě takhle očkuje její matka (moje tchíně), pořád jí ukazuje nějaký katalogy tipu dům a zahrada a já abych se strhal. Asi tchíni zaškrtím a manželku vyměním za chlapa, ten mi aspoň pomůže s prací okolo domu.

Jinak pěkní úlovek, asi si půjdu obnovit rybářský lístek a vyrazím taky na ryby. Už jsem nebyl na nich přes rok.

K tématu, můžete třeba zajet do OBI a určitě si vyberete co vám bude vyhovovat nebo můžete použít svou fantazii. Třeba můj bratránek sehnal starou pumpu ze studni, protách v ní hadici přidělal kohoutek, tak když potřebuje vodu tak nemusí pumpovat ale otočí jenom kohoutkem a vypadá to pěkně.

Já a běhat za jinejma, já taková líná osoba? Mě vždycky zajímali spíš motorky, pak auta a hospoda. Všechny holky co jsem měl zbalili mě, já jsem vždy byl na tihle věci línej a ona to ví tak nemá strach. Tet co jsem ženatej, tak jsem línej i vnímat holky co se semnou pokouší seznámit. Třeba minulí týden jsem byl v hospodě, bylo to ve čtvrtek tak hospoda byla skoro prázdná. Akorát tam měli zahrádkáři nějakou schůzi a na konci baru seděli dvě pěkní holky a já stál na druhém konci baru a kecal jsem s hospodským. Jedna holka pořád na mě koukala a když šla okolo mě ze záchoda tak si stoupla vedle mě. Poprosila hospodského o dvě vína a snažila se se mnou navázat konverzaci. Ale já jsem si jí nevšímal a pořád jsem kecal s hostickým. Pak se zahrádkáři trošku rozjeli, nechali si pustit nějakou hudbu a dědkové s babkama začali tancovat. Já jsem si vzpomněl na jeden vtip, dopil jsem pivo a šel jsem za tou holku, a zeptal jsem se jestli by si se mnou nešla zatancovat. Ona se na mě váhavě podívala a řekla že jo, tak jsem jí řek "tak běž mě už bolí nohy a chci si sednout". Najednou mi dala takovou facku, hostinský který se v životě nikdy nezasmál šel okamžitě do kolen a začal se strašně lámat že mi nebyl schopnej ani natočit pivo. Tak sem si ho natočil sám, jim sem jako omluvu nalil ještě dvě vína protože hostinskej toho nebyl schopnej. Dal jsem si ještě dvě piva a šel jsem domu. Přijdu do ložnice, manželka se probudí, rozsvítí a vidí na mí tváři obtisklou dlaň. Tak jsem jí akorát řek na nic se neptej a usnul jsem. Nakonec se to dozvěděla odkud jsem měl ten obtisk, protože hospodský to doma řek manželce a jeho manželka to řekla mí.

Na nějaké desce od Ivana Mládka kdosi poradil manželce když prudila, aby oběhla desetkrát chalupu, že ji to klidní. Vrátila se s boulí na čele, protože bydleli v řadovém domku:-):-):-)
Kdybychom neměli ženské, tak bychom si je museli vymyslet. Kdo by nám říkal, co máme dělat?

Ženská neví co chce, ale nedá pokoj, dokud to nedostane. Aby se pak chlap strhal nebo měl hejno cikánů k ruce. Nejlepší taktikou je znechutit jí další práce. Neustále jí vyrušovat dotazy, jestli to takhle chtěla a myslela, trvale chtít něco podržet, podat, zvednout. Při tom jí nenápadně přiklepnout kladívkem...

a co se týče nás ženských, jsme to ale megery, co? :-D no ale když se podíváte na náš dvůr, tak to ještě potřebuje, to co je vidět na snímcích, je sousedova zeď, s tím moc nenaděláme, ale už jsem zasadila rostlinky, které tu hrůzu alespoň z části zakryjí, v tu dobu jsme i zbořily staré kůlny po manželově dědovi, to bylo blbostí, tak manžel chudáček můj, musel stavět novou kůlnu a megera manželka si právě vymyslela, že ten přístřešek by mohl být delší a mohlo by tam být kryté posezení (někdo tu už o tom mluvil, že?). Takže teď zase manžela otravuju o dodělání podlahy, bude ze starých cihel, ale pozor, nastává změna, podlaha bude moje dílo:-p tak aspoň něco. Taky nepožaduju nový stůl a židle, sehnala jsem si starý kvalitní rozkládací kuchyňský stůl, který si obrousím a natřu a teď jen sehnat nějaké židle.
Přeji vám mužové, ať vás ty šílené ženy nebuzerují a trochu víc se zapojují. Kutilství zdar :-D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru