Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem sestavení polohovací postele

chtěl bych si pořídit postel polohovací pomocí motoru a měl bych dotaz.
jednalo by se např. o tento rošt:

http://www.matrace-bab.cz/zbozi/akcni-nabidky-2011 /rosty-do-postele-O90/postelovy-lamelovy-rost-sinu s-unar-akce-doprava-zdarma-Z5786/200x80-cm-P5790.h tml

a zajímalo by mě zda se pro tento rošt musí nechat udělat nějaký podstavec postele (rám), nebo se podstavce (rámy) prodávají a jsou typizované pro tyto rošty? v tomto obchodě jsem si nevšiml, že by je prodávaly. jinde jsem na nějaké narazil, ale nejsem si jist, jestli by rošt do nich pasoval. např. tento:

http://www.nejrychlejsi-nabytek.cz/cs/zbozi/320011 0/

u jiného výrobce roštů jsem četl, že lamelové rošty se standardně dodávají o 4 cm kratší a o 1 cm užší oproti uvedenému rozměru. máte s tím někdo zkušenost?

ještě bych se chtěl zeptat, jakým způsobem se rošty přichytí k rámu postele, nebo tam jsou pouze vloženy?

Předmět Autor Datum
Neviem ako to popisat ale z vnutornej strany postele po bokoch je pripevnena taka lista na ktoru sa…
poihu 30.04.2011 10:28
poihu
omlouvám se za spožděnou odpověď. nakonec jsem si vybral jinej rošt, kterýmá 90cm. napsal jsem si do… poslední
elen 01.05.2011 21:52
elen

Neviem ako to popisat ale z vnutornej strany postele po bokoch je pripevnena taka lista na ktoru sa ten rost polozi. Tuto je taky schematicky obrazok ako tam ten rost je asi posadeny. A tuna som este nasiel taky obrazkovy navod skladania postele, v kroku 2 pripevnuje tie bocne listy na ktorych je rost polozeny. Ale zbytocne to riesis, ak kupis postel ktora je urcena pre rost tak to pasovat bude. Akurat neviem preco chces kupit postel sirky 90cm a rost sirky 80cm, pozor na to. Inak standardny najrozsirenejsi rozmer je 200x90cm, ak budes kupovat dalsie veci ako obliecky a podobne na postel tak v 90% pripadov narazis na tento rozmer, resp. na nejaky rozmer dvojnasobku sirky pre dvojpostel. Ostatne rozmery su viac menej nestandardne a narazis na ne potom ako kde.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru