Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Detekce cigaretového zápachu

Dobrý den,
předem se omlouvám za expresivní vyjádření, ale nemohu jinak. Vše co popisuji mám v praxi absolvováno, případným zájemcům "exkurzi" zprostředkuji.
Vaše myšlení je hodné k vzetí rozumu do hrsti, případně ke konzultaci a vyšetření u psychologa. Případně Vás odešle k vyšší instanci.
Normální je hájit svá práva v souladu s občanským zákoníkem a bezohledného smraďocha právní cestou utahat k smrti, nebo ať vycouvá a vysmrdí jinam a jde bydlet k čertu!
Život je krátký, kuřáci nám ničí zdraví, zkracují život, ale my si jako staří volové budeme dělat finanční vydání a vymýšlet zbytečné technické řešení a ještě více si komplikovat život, který nám už takhle více než dost ztrpčují bezohlední a nepřizpůsobiví. To že to tak jako tak velmi draze zaplatíme je jisté.
Víte co, běžte se podívat na plicní kliniku, tam je dost lidí v posledním stádiu rakoviny plic a hluboce se nad sebou a svým okolím zamyslete. Běžte a zeptejte se jich, proč většina z nich celý život kouřila a k okolí se chovali jako frajerštví ignorativní zmr-- masírující si své zakrnělé ego, kteří ve skutečnosti byli a jsou duševními troskami bez potřebné silné vůle a schopnosti sebeovládat se.
Tohle česko-slovenské patolízalství opravdu nikdy nepochopím. Jako národy jsme skutečně na dně. V Austrálii by obtěžujícího kuřáka vylinčovali, ale Vy je budete velkoryse tolerovat na úkor nás nekuřáků.

Nashledanou v lepších časech a hezký den i život všem lidem dobré vůle kteří respektují své okolí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny