Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem laminatova plovouci podlaha - skladba

Zdravim, zajimal by me nazor na skladbu jednotlivych vrstev pod plovouci podlahou. Bezne se dava nejdrive igelit, na to podlozka a pak pochozi vrstva. Ja mam jako podlozku desky z extrudovaneho polystyrenu izo floor xps. A premyslim, jestli neni lepsi naskladat na potery nejdrive tyto desky z polystyrenu a az na ne tu igelitovou folii a pak plovoucku. Ten polystyren by pak lepe vyrovnal pripadne nerovnosti, na tom betonovem poteru by lepe drzel svou pozici, igelit se neprotrhne o pripadny zapomenuty kaminek a plovoucka bude lepe po igelitu klouzat - bude vice "plovouci" :-) Co myslite?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ahoj , promiň le myslím že je to špatně . Nad betonem by měla být izolace - jak píšeš igelit potom p…
xx 08.04.2011 18:16
xx
Ahoj , pokládal jsem plovoučku na podlahové topení , mám známého v quick stepu a ten se mu vysmál že…
xx 09.04.2011 23:36
xx
Ale vzdyt ja mirelon pouzit nechci. Pouziji podlozku z xps polystyrenu. A pouziti pe folie je u podl… poslední
s_karel 10.04.2011 22:11
s_karel

Ahoj , promiň le myslím že je to špatně . Nad betonem by měla být izolace - jak píšeš igelit potom polystyren . I když já osobně bych tam už ten igelit už nedával ale pokud ho máš tak ho tam dej ale teď už se nepoužívá ( pokud tedy nedáváš obyč miralon či ne úplně vyzrálý beton )
T.

Ahoj , pokládal jsem plovoučku na podlahové topení , mám známého v quick stepu a ten se mu vysmál že se už dávno parozábrana - igelit nepoužívá , používá se spec. podložky na místo klasického miralonu - něco jako 2 v jednom .
Igelit jen tam kde je vlhký povrch , nevyzrálý beton apod ...
T.

Ale vzdyt ja mirelon pouzit nechci. Pouziji podlozku z xps polystyrenu. A pouziti pe folie je u podlahy urcite namiste. Vzdyt sam pises, ze se pouzivaji specialni podlozky, kde je tato zabrana jiz jeji soucasti. Mne slo ale predevsim o skladbu. Jestli by nebylo lepsi pouzit jine poradi vrstev nez je bezne. Zajimal by mne nazor nejakeho odbornika...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru