Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odpojeni elektromeru CEZ

Ahoj, potreboval bych poradit. O vikendu se stehuji do noveho bydleni, na stare adrese mam na sebe nahlaseny elektromer od firmy CEZ. A ted bych se chtel zeptat jak to probiha v momente odpojeni elektromeru (stehovani). Potreboval bych jej od pondeli 14.1. odhlasit ale neni tu zadna moznost prehlaseni na nekoho jineho, je teda nejak mozne proste nechat odpojit hodiny? A co je k tomu potreba? Dneska jsem na CEZU nikoho nezastihl :(

Předmět Autor Datum
Předpokládám, že myslíš pondělí 14.2. Zavolej si jednoduše na zákaznickou linku, která funguje nonst…
Craft 14.01.2011 21:38
Craft
Elektroměr lze přehlásit i na jinou osobu (sám jsem to tak udělal, když jsme prodali byt):-). Podrob… poslední
40007 16.01.2011 00:58
40007

Předpokládám, že myslíš pondělí 14.2. Zavolej si jednoduše na zákaznickou linku, která funguje nonstop 840 840 840, (bacha je zpoplatněna) a zeptej se na podrobnosti. Možná bude stačit provést i odhlášení touto cestou. Pokud ses registroval na portále ČEZu mohlo by to jít i tady. Ale na toto potřebuješ tam být registrovaný a musíš mít přístupové heslo od ČEZu, aspoň tak jsem se tam před 2 roky registroval.
Pokud je přímo na tebe elektroměr napsaný, nepotřebuješ k tomuto nic, ale raději si opiš aspoň stav elektroměru a když si vezmeš sebou i poslední fakturu, kde je uvedené tvoje zákaznické číslo, bude to o to rychlejší. Možná to půjde všechno i prostřednictvím zákaznické linky a nebudeš muset tam chodit, však uvidíš. Pak stačí jenom elektroměr odhlásit a domluvit si termín odpojení elektroměru. Pokud je elektroměr volně přístupný, např na chodbě obytného domu, nemusíš být ani při jeho demontáži přítomen. V opačném případě musíš zajistit přístup k elektroměru.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru