Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Typ vestavěné myčky

Dobrý den, ráda bych se zeptala na Vaši zkušenost s typem vestavěné myčky. Mám špatné reference na Whirpool. Jaká jsou kriteria pro výběr sprvávné myčky? Děkuji předem za odpověď.

Předmět Autor Datum
Zdravim. Jak jsme se letos rozhodovali my: spotreba energie a vody X porizovaci cena a velikost vnit… poslední
hajenkar 09.01.2011 20:00
hajenkar

Zdravim. Jak jsme se letos rozhodovali my: spotreba energie a vody X porizovaci cena a velikost vnitrniho prostoru. Koupili jsme tu nejlevnejsi na trhu, vysla Zanussi za 7tis.
Myjeme nejcasteji na ECO program, prestoze to trva 2 hod (hodila by se indikace casu).
Pouzivame obyc prasek z Penny a tekute lestidlo - 1 baleni vydrzi asi 3x dele nez baleni tablet. Vysledky jsou v pohode: v necem lepsi a v necem horsi nez rucni myti. Ale umime vyskladat a pocitame s tim, ze co prischlo na svislych stenach hrncu, zustane obcas napoprve neumyto a v prolaklinach nadobi se i po suseni udrzi voda (mycka nema foukani). Kosik na pribory pouzivame z vyhozene Gorenje , pac je delitelny a zabira mene prostoru.
Puvodni Gorenje nam slouzila asi 10 let, ale vyhorelo nam vinuti motoru odtokoveho cerpadla. Nemame vestavnou, a znacka urcite nerozhodovala. Myjeme tak 5x tydne, i kdyz nekdy az 3x denne (po vetsi party :))) Rucne myjeme pouze panve a dalsi poskrabatelne predmety.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru