Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Koupě kombinované lednice

Uvažuji že vyměním naší 15 let starou za něco takového
http://www.samsung.com/cz/consumer/home-appliances /refrigerator/bottom-freezer/RL44PCIH1/XEH/index.i dx?pagetype=prd_detail&tab=feature
Je to A+ má to no frost lednice i mrazáku,ventilaci v lednici ,nulovou zónu a jiné (nesmírně:-) důležité funkce.
Je to po xx letech nová lednice nechci se za ty peníze spálit při koupi,jde o to že lidé na netu o ní píšou ale každý něco jiného.Příkladně někdo si stěžuje na hluk jiný píše že není slyšet,našel jsem tento obrázek který přikládám ,kde jsem zjistil že to nemá vrchní dekl,což manželka remcá že jako kam bude strkat kytky,nebo že se tam bude držet bordel(příkladně).
Poraďte vy kteří jste řešili nedávno koupi lednice,ale samozřejmě i ostatní a přidejte váš postřeh,nebo nápad na lednici.
Jó a jedna z mála podmínek k těm dříve uváděným je že musí být v nerezu.

Předmět Autor Datum
Měl jsem podobné dilema.Na trhu je velké množství velmi podobných kombi.Zkrátka jsem šel do kšeftu a…
Des 04.01.2011 15:41
Des
Jó takhle se to dá taky brát dneska sem viděl mooc fajnou lednici v letáku ok elektro za 6 litrů je…
ekr 04.01.2011 16:43
ekr
Taky jsem nevěděl, i šel jsem do Elektro worldu, vybral jsem si, co se mi líbilo, a pak to koupil le…
Trilobit 04.01.2011 21:48
Trilobit
Jo tak to je podobné taky bych jí bral asi z eshopu elektroworldu mají dovoz až do bytu v ceně jde m…
ekr 05.01.2011 15:19
ekr
xx ne spíš x :-D
Vadas 05.01.2011 18:34
Vadas
;-) Stará tam stála xx let a ta nová za ty prachy by měla vydržet minimálně xx ,jestli né víc.Když j… poslední
ekr 05.01.2011 19:39
ekr
Lednici jsem řešil také někdy v létě. Značku nebudu jmenovat, rozhodl jsem se podle ceny a vzhledu.…
sobtik 05.01.2011 17:42
sobtik

Jó takhle se to dá taky brát dneska sem viděl mooc fajnou lednici v letáku ok elektro za 6 litrů je to A+ ani nevím značku,zkratka fajna jak cyp :-) .
Je v tom ale kus pravdy o těch kapitalistech,dneska se divíš když ti jakýkoli spotřebič vydrží déle než je povinná záruka 2 roky.
To se pak plácáš po rameně jak si dobře koupil,neb oprava po záruce je tak drahá nebo se už nedělají náhradní díly že si koupíš radši novou věc.
Smutné ale trefné:-(

Jo tak to je podobné taky bych jí bral asi z eshopu elektroworldu mají dovoz až do bytu v ceně jde mi o to že v testu nevyšla tak špatně její o trochu menší sestra LR41 HCICH ja chci LR44 PCICH,jediné co je asi trošku problém je větší spotřeba.Ale to lednice s ventilací mají.
Nejde přece o to jestli vybíráš podle obrázků,je přece to nejmenší jí vidět naživo v obchodě,jde přece nejvíce o parametry.
Radši si vše zjistím předem pak už je to jedno,pak už bude jen stát xx let v kuchyni a bude vlastně jedno jaká to je značka nebo jak vypadá,pak to bude hlavně o tom aby bylo něco k snědku v ní.:-)

;-) Stará tam stála xx let a ta nová za ty prachy by měla vydržet minimálně xx ,jestli né víc.Když je to ten samsung tak to dělají nějací šikmoocí,to nejsou přece žádné lopaty.
Je ale pravda že po dvou leté záruce je vše sázka do loterie :.(
Opravy kolikrát stojí víc než nejlevnější nová.:-p

Lednici jsem řešil také někdy v létě. Značku nebudu jmenovat, rozhodl jsem se podle ceny a vzhledu. Když si totiž spočítáte, že rozdíl v ceně mezi třídou A a A++ projedete ve spotřebě elektřiny za více než 10 let...
Koupil jsem kombinovanou lednici 180cm. "v akci" za necelých 7000. Co se týka hluku dovoluji si tvrdit že žádná nová lednice nebude hlučnější než 15 let stará "Calexka"

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru