Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem sháním manuál

Zdravím,nenajde se někdo kdo vlastní tento autoalarm:ASCOT AS C1 a má k tomu schéma zapojení a uživatelskou příručku.Ptal jsem se strýčka Google,ale nedokázal mi odpovědět:-),prý nemá čas.Předem dík za každou odpověď.

Předmět Autor Datum
copak o strejdu, ale asi to na netu není...zabezpečovačka se většinou nepublikuje...
paul 03.01.2011 10:12
paul
Základní zapojení a diagnostika chyb se k autoalarmům dá sehnat(prodejci ji přikládaj k alarmům.Ale…
czscorpio 03.01.2011 15:53
czscorpio
předpokládám, že sínače jsou řazeny seriově a jejich kontakty vybavují sirénu. ony by stačily opálen…
paul 03.01.2011 16:13
paul
Co dveční kontakty zmknut9 OK?::).to je anglicky:-)?.Jinak k tématu,možná by stačilo vyřadit dveřní… poslední
czscorpio 03.01.2011 16:43
czscorpio

Základní zapojení a diagnostika chyb se k autoalarmům dá sehnat(prodejci ji přikládaj k alarmům.Ale bohužel nejsem první majitel autíčka a původní majitel se neozývá,tak sháním touto cestou manual.;-) A alarm bych zkusil opravit,než bych ho vyštípal z auta.Jinak co je za problém,auto alarmem zamknu,proběhne diagnostika 2x blikne dioda 2xzapípá a za chvíli začne hučet siréna.Podle jednoho z oboru ,by to měli dělat spínače,Ale ty jsou v pohodě.Chtěl bych se ještě juknout na ultrazvuk,ale to bych raději dělal podle manualu.Jinak dík za odpověď.:-)

předpokládám, že sínače jsou řazeny seriově a jejich kontakty vybavují sirénu. ony by stačily opálené kontakty , nebo nějaká vadné zpoždění a už to nebude chodit jak má. Ale je fakt, že dokumnetaci by to chtělo, panšto oni by se s tím nemazlili a vyměnili by to celý, ale to by mohlo zlobit vzápětí zase. Co dveční kontakty zmknut9 OK?

Co dveční kontakty zmknut9 OK?::).to je anglicky:-)?.Jinak k tématu,možná by stačilo vyřadit dveřní spínače z provozu(odpojit)ale na ultrazvuk si už tolik netroufám.Abych neudělal víc škody než užitku.Uvažoval jsem,že bych vykopl sirénu a používal bych jen dálku,ale nerad bych se jednou dočkal nějakého nemilého překvapení v podobě funkčnosti auta.Možná alarm odpojím a koupím univerzální dálku a vyprdnu se na hlídání.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru