Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Cesta na stk s vozidlem s propadlou stk

Je to tak jak uvedli kolegové. Nějaká tisícovka na pokutu by padla. Zkus se s někým ochotným domluvit, jestli by jel autem o chvilku před tebou a dal ti hned telefonem echo, kdyby někde na poldy narazil. Jestli to riskneš jet sám, nebo pošleš předvoj, to si musíš vyhodnotit podle znalosti terénu, vzdálenosti dojezdu a podle své odvahy.

Jestli tě to uklidní, tak já nevědomky jezdil s propadlou technickou "delší dobu". Když sem to zjistil, pokoušely se o mě mrákoty. Holt sem to totálně nezvládnul - stane se.
Sranda byla, když sem cestou na technickou potkal uprostřed města poldy, kteří odstavovali vozidla. Co čert nechtěl, všiml sem si jich na poslední chvíli, když sem byl tak 100 m od nich a se silnou vůlí posledního doufání sem to v poslední vteřině před tím odstavným prostorem střihnul do boční ulice o který sem ani nevěděl že je průjezdná. Holt má to někdo kliku :-D

Na STK nebyl jedinej problém, nikdo se na nic neptal, nic neřešil. Prošel sem bez ztráty kytičky. Když sem jel zpátky, na poldy sem usměvně mával. ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny