Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rekonstrukce - oříšek

Dobrý den,
rád bych vás poprosil o radu.

Mám na starost rekonstrukci nových prostor skautské klubovny. Město nám přidělilo sklepní prostory v panelovém domě. Pro představu přidávám plánek a vizualizaci. Mějte se mnou prosím trpělivost, jsem dvacetiletý laik. :)

Akutně musíme rekonstruovat WC, které je zde mnoho let. Stávající kachličky jsou ve velmi špatném stavu, minimálně jedna stěna se musí sundat. Pod kachličkami je asi 4cm vrstva - nějaká vrstva podkladu?, která se místy také drolí. V druhé části wc, tato vrstva není, ale rádi bychom ji také vykachličkovali. Berte prosím v potaz, že musíme opravovat za minimální finanční prostředky.

1.) Mám tu starou podkladovku opravit? Případně čím?

2.) Kachličky k rekonstrukci máme zbytkové (co kdo dal), jak lepit rozdílné velikosti a váhy? Půjde to kombinovat?

3.) Lze v druhé části wc lepit pouze na stěnu, případně jak vytvořit podkladovou vrstvu, na kterou pak budu dávat lepidlo?

4.) Pod umyvadlem máme odpadovku-odtok... pokud chci kachličkovat podlahu, nebo ji nějak opravit, co mám použít a musím jej zvednout?

5.) Poslední otázka se netýká WC... máme zde hrací místnost pro děti, kde jsme položili koberec, ale není tam topení. Použil jsem pod něj 3 mm mirelon, přilepil k betonové podlaze a na něj koberec (olištovaný). Pokazil jsem tím něco? Respektive, jak moc? :-/

Předmět Autor Datum
Odpovím jen k tomu WC - pokud je tam dost prostoru, tak já bych to nejspíš obložil sádrokartonem a n… poslední
Prasak 11.09.2010 20:00
Prasak

Odpovím jen k tomu WC - pokud je tam dost prostoru, tak já bych to nejspíš obložil sádrokartonem a na něj kachličky - ušetříš si spoustu práce s vybouráváním toho bordela, co tam teď je a nebudeš tu stěnu muset znova nahazovat (resp. vyrovnávat).
A zapojte fantazii a z různých kachliček udělejte mozaiku :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru