Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pracka neodcerpa vodu . . .

pracka po vyprani, resp. po plachani by mala vypustit vodu . . .mala . . . ale nie vzdy sa jej to podari . . . cerpadlo sice pocujem ze by chcelo ist, ale sa nerozbehne. Niekedy na 3,6, 10ty pokus. Pocujem ze vrci, ale nekruti sa. Po rozborke som cumel na to: vrtulka a oska cerpadla je v plastovom kryte, okolo - mimo vody je vinutie. oska je usposobena asi tomu, takze ziadne uhliky, ale . . . bolo tam plno takeho soplaveho bordelu, mazu, neviem z coho - z prasku??? po vycisteni fungovala 100% . . . asi 3 mesiace, a potom zas . . . nechce sa mi to stale rozoberat, naliat tam nieco? alebo to rozobrat, a natlacit tam nejaku vazelinu, ay tam ten bordel nemohol????

Předmět Autor Datum
Před čerpadlem je filtr, který má zabránit ucpání vrtulky. Je tam? Je čistý? Co pereš? Nějaké chlupa…
Rce 03.09.2010 22:49
Rce
filter ok, ten cistim pravidelne,... uz si to nepametam, ale zda sa mi, ze oska je v nejakom lozisku…
truhlik 04.09.2010 22:23
truhlik
Nemám tušení, co to může být. Nelil tam někdo nějakou hnusobu na odstranění kotelního kamene? Nepouž… poslední
Rce 05.09.2010 01:22
Rce

Před čerpadlem je filtr, který má zabránit ucpání vrtulky. Je tam? Je čistý? Co pereš? Nějaké chlupatiny? Osička je rovnou v plastu? Asi bude plast vyžvachtán a zachytává se tam pak svinstvo víc než je zdrávo. Pak asi koupit nové čerpadlo.

filter ok, ten cistim pravidelne,... uz si to nepametam, ale zda sa mi, ze oska je v nejakom lozisku, prachovka z oboch stran sa mi zda. vrtulka oK, ale zbytok , okolo je taka hnuzna soplovita hmota, nieco ako rosol, ale take sede, neviem ci z pasku alebo z cojo, ziadne chlpy alebo iny bordel, len takato tuha suspenzia. ked to odtal vyberem a vycistim, tak cca 3 mesiace bez problemov . . . ale predsa nemozem rozoberat pracku kazdy stvrtrok . . . mam tam naliat nieco na cistenie odpadu a nechat cerpadlo tak 1-2 sek pustene aby sa roztok dostal az k tomu? alebo iba ocot? ci to vyzere...

Nemám tušení, co to může být. Nelil tam někdo nějakou hnusobu na odstranění kotelního kamene? Nepoužívá manželka nějaké sajrajty od Amwaye na aviváž nebo jak tomu baby říkají, když tím sajrajtem čvachtají prádlo nakonec? Amwayové srágory dokážou rozpustit cokoliv - nechybí některá část oblečení, kterou by to mohlo rozežrat? Normální saponát na praní by měl ten hnus rozpustit v čerpadle, leč spíš jak se zdá, se tam chytá z něčeho.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru