Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Samovolné popojíždění auta na mírném svahu při rychlosti 1 nebo zpátečce

Novy Chevrolet Aveo sedan, 1.2/16V, najeto cca 320km, parkoviste na mirnem svahu, nahodne zjisteno samovolne popojizdeni pri zarazene rychlosti 1 nebo zpatecce, vuz popojizdi tak ze jakoby priskokama ale nezastavi se. Teda, je tohle normalni nebo je na voze zavada? Podle mne a take vyjadreni servisu autosalonu tohle normalni neni, celou vec hodlaji resit s importerem, co tedy pozadovat, opravu ci pripadne odstoupeni od kupni smlouvy? Nechci totiz ani domyslet co vse se mohlo stat kdybych tuto zavadu nahodne neobjevil, parkoviste se nachazi na sidlisti pres chodnik a frekventovanou cestu, beha mi z toho mraz po zadech!:-?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Na 100% slabé kompresné tlaky-príčin je viac: Nedosadnuté piestne kružky,povolené sviečky,prepálený…
brunteles55 27.09.2010 17:49
brunteles55
Prosim ctete dotaz, puvodni otazku, vetsinu zavad co zde popisujete se tyka starych vyslehanych moto… poslední
borsuk 27.09.2010 21:07
borsuk

Na 100% slabé kompresné tlaky-príčin je viac: Nedosadnuté piestne kružky,povolené sviečky,prepálený piest a potom to NAJHOR3IE zadreté piestne krúžky(asi naj pravdepodobnejšie). Čo najkoršie navštívte servis a treba premerať kompresné tlaky. Ak to budú krúžky tak trvajte na výmene celého motora-servis sa bude brániť ale trvajte na výmene príčin je viac prečo sa zadreli krúžky,hneď jedna-nedostatočné chladenie,kto vie čo sa robilo z motorom.

Prosim ctete dotaz, puvodni otazku, vetsinu zavad co zde popisujete se tyka starych vyslehanych motoru v predsmrtnem stadiu, zde se bavime o jeste nezabehlem, jehoz hranice kilometraze neprekrocila stale jeste 1000 km, tudiz mam za to ze tlaky ve valcich jeste nebudou optimalni, ale jak zde pise vetsina, ani ja jsem se s tim jeste nesetkal, jinak zadne problemy, motor staruje nadherne, spotreba na tak malo ujetych km je velmi nizka, tah umerny objemu a vykonu, volnobeh a provozni otacky zcela plynule, bez skubani, razeni jde normalne, kourivost jsem nezaznamenal, tudiz mam opravdu za to ze tato zavada ci neduh je zpusobena malymi tlaky ve valcich a nebo v opacnem pripade jde opravdu o zavadu, zatim jsem nezkousel chovani stejneho typu vozu se stejnym poctem malo najetych km, ale rozhodne v brzke dobe to udelam, cekam take jeste na ohlasy jinych majitelu Avea, stejny dotaz jsem daval na Chevrolet forum.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru