Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nemohu pochopit,že se k tematu vyjadřují lidé,kteří tento přístroj nemají nebo s ním nepracovali! Po…
Jancik 10.05.2011 13:10
Jancik
My s tím šmejdem malovali včera fasádu a výsledek? Nejednotný nástřik, hluk, bordel, přístroj pálil… poslední
Karoli222 30.04.2012 23:29
Karoli222
Tento výrobek si nechala poslat tchýně a přišla abych to vyzkoušel.nalil jsem do nádobky čisto vodu… nový
mildakm 08.11.2011 12:31
mildakm
Dobrý den, měla jsem PAINT ZOOM půjčený a zlomila jsem jednu součástku - kroužek s otvory a s kuželk… nový
smolařka 03.01.2012 22:09
smolařka
Ahoj nieco by som mal ja som kupoval v MODAXE cz skus tam zavolat, lebo vedia dodat aj suciastky, mn… nový
vimpel 14.02.2012 09:29
vimpel
Měl jsem půjčenou takovou pistoli od fy Wagner. Maloval jsem s ní schodiště a naprostá spokojenost.… nový
docent 14.02.2012 11:50
docent
Já mám doma wagnera a nedáme na něj dopustit:-) paintzoom je jen levná napodobenina, která nemá výko… nový
simsinka 16.04.2012 16:05
simsinka

Nemohu pochopit,že se k tematu vyjadřují lidé,kteří tento přístroj nemají nebo s ním nepracovali! Pokud je dotaz na zkušenost s Paint zoomem, tak bych prosil,aby poradil ten,co s tímto přístrojem má zkušeno

My s tím šmejdem malovali včera fasádu a výsledek? Nejednotný nástřik, hluk, bordel, přístroj pálil a nedal se udržet v ruce, na konci vypadávala hadice a zanášela se tryska a 2 minuty. Nakonec jsme to museli dodělat štětkou.

Tento výrobek si nechala poslat tchýně a přišla abych to vyzkoušel.nalil jsem do nádobky čisto vodu a na zahradě jsem to zkusil ale ještě jsem ani nevystříkal celou nádobku a už mi tekla voda po ruce(netěsnost nahoře u spouště).poslala to zpět jako reklamaci.po návratu z opravny -stejná zkouška a opět stejná závada.Po tel.hovoru poslali 4 Okroužky ať si to opravíme.Takže to tu leží už druhý měsíc vlastně ještě nepoužité.Takže pozor na tyhle šmejdy z TV shopů apod.

Dobrý den, měla jsem PAINT ZOOM půjčený a zlomila jsem jednu součástku - kroužek s otvory a s kuželkem a nemůžu nikde tuto součástku sehnat. Nemáte ji prosím někdo přebytečnou z odloženého či nefunkčního přístroje? Je to druhý kroužek od objímky
Děkuji

Měl jsem půjčenou takovou pistoli od fy Wagner. Maloval jsem s ní schodiště a naprostá spokojenost. Snadno jsem vymaloval i místa, kam jsem se se štětkou i válečkem dostával obtížně. To co jsem klasikou maloval celé odpoledne jsem měl hotové za 20minut. Dost času zabere některé věci zakrýt a odhadnout správnou hustotu barvy. Ale to je u klasického malířského přístroje také. Bolí od toho ale ruka, protože je pistole s nádobkou dost těžká. Má malý obsah asi 1l a tak se barva musí dost často dolévat. Venku se stím nechá stříkat jen za bezvětří, jinak máte barvu i u souseda. Z teleschopinku ale nebrat. Aby to fungovalo, musí mít dmychadlo dostatečný výkon.

Zpět do poradny Nahoru