Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem pěstování tabáku v bytě

zdravím, chci si pěstovat tabák pro svojí potřebu.. k dispozici mam momentálně jen byt v paneláku.. Zahradu až příští rok :-)
nějaké návody na internetu také jsou ale stejně mam pár otázek :-)
který bude nejvhodnější?
než doroste nějaké výšky, bude stačit světlo, které je na skříni?
díky za odpovědi.. :-)

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Neoddiskutovatelny fakt je, ze kdyby vsichni kuraci prestali kourit ( a pokud by se pridalo cca 750… poslední
Schizo 05.09.2012 20:03
Schizo

Neoddiskutovatelny fakt je, ze kdyby vsichni kuraci prestali kourit ( a pokud by se pridalo cca 750 000 prokazatelne zavyslejch na chlastu , ktery by se rozhodli abstinovat ) tak nase krasna republika je okamzite na bubnu !

To je fakt, kterej nikdo nemuze poprit. Ne, nekourim a nehodlam zacit, jen me stve, jak se porad na ne poradaj hony s nesmyslnejma zakazama a jak ty dementni politici porad zdrazujou cigarety a chlast , protoze moc dobre vedi, ze to jsou jisty penize bez sebemensiho pricineni.

Ano vadi mi kurak pri obede v restauraci, kdyz tam jsou jeste deti, to je nehorazny . Nastesti je dneska dost nekurackejch , takze i to se da resit.

A u rakoviny bohuzel neplati, ze pokud se budes vyvarovat koureni, piti alkoholu a sportovat = rakovina se te netyka.
Tak kde je vlastne ta spravedlnost, ta odmena za radoby zdravej zivot ?? NIKDE. Kuraci umiraj stejne jako nekuraci, stejne jako obezni vs hubenouri.

A zminovane naklady na ozarovani ? Kdyby tady stat zavedl poradny kontroly zdr. pojistoven a trochu jim prislap tipec, bylo by na vsechno a na vsechny.

Jsou tady jedinci, kteri za celej zivot nemeli jedinnou operaci a nepodstoupili zadnou drahou lecbu a jsou tady lidi, kteri prezivaji na zaklade astronomickejch castek za pristroje, bez kterejch by tady uz treba 10 let nebyli .

Jeden jen plati a necerpa, druhej by se nedoplatil. To je realita, tak to funguje, bohuzel.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...