Předmět Autor Datum
Bohužel, nemám žádný foto, který bych sem byl ochoten dát. Měli jsme jen mašle a dopředu jsme násilí…
Prasak 30.05.2010 19:27
Prasak
Škoda 105 s dvěma stuhama (z předních okýnek na střed chladiče). A za náma jel autobus z JZD se zbyt…
L-Core 30.05.2010 20:49
L-Core
Tandemova kolobezka(6m coulovy trubky, zbytky z kola Pionyr 22, dve prkynka, pul krabice elektrod a…
bahno 30.05.2010 23:01
bahno
http://www.google.cz/images?hl=cs&source=imghp&q=w edding+car+decoration&gbv=2&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs…
veckoo 31.05.2010 00:04
veckoo
Fotku bohužel nemám... Kamarád když se ženil, tak jsme mu sehnali krááásnou dřevěnou kadibudku. Vezl…
Rce 31.05.2010 00:21
Rce
Výzdobu auta sice nemám ale kamár protože stavěl dostal od každého asi z 20 lidí 25 kg pytel cementu…
Plž 31.05.2010 07:50
Plž
Když jsem se ženil já, tak před radnici předjel transporťák s Blaníkem, vkusně vyzdobeným dámským sp… poslední
Yarda 09.06.2010 07:15
Yarda

Fotku bohužel nemám... Kamarád když se ženil, tak jsme mu sehnali krááásnou dřevěnou kadibudku. Vezli jsme jí samozřejmě na obřad, jinde by předání nemělo takový půvab. V zádu z kadibudky čouhal asi dva metry za valník trámek, kterým se to mělo nějak upevnit na jejich chatě. Trámek byl dle předpisu označen červeným praporkem alespoň 20x20. Tedy něčími tehdy oblíbenými červenými trenýrkami s lampasem. Zastavujeme na křižovatce, odbočujeme doprava. Za námi zabrzdili dva tehdejší příslušníci VB na takovém speciál policjatském skůtru, jestli si někdo na tu dobu pamatuje. Nacvičeně spustili nohy na zem vedle trámku a s otevřenými pusami čuměli, co to vezeme a nemohli z toho hajzlíku spustit oči. V tom máme volnou silnici, vyjedeme. Jak se ten trámek při zatočení vytrčil, vyhodil ty dva blbce ze sedla až do protějšího parčíku.

//Edit: Tohle sice nemá nic společného s výzdobou auta, ale příhoda je to nádherná. Taky nějaký kamarád zblbnul a měl svatbu. Jak po obřadu ještě v té síni chodí blahopřát nejbližší, tak se tam nezodpovědně dostala i naše parta. Jsme se domluvili a při potřesení rukou každý diskrétně daroval krabičku prezervativů. Kamarádovi se to zvolna nevešlo do rukou, nevěděl kam to dát, měl toho plné ruce, začalo mu to padat na zem, hromady krabiček nezvládal, dával je nevěstě, ta ječela a kamarád příšerným hlasem sliboval, že nás zabije.

Výzdobu auta sice nemám ale kamár protože stavěl dostal od každého asi z 20 lidí 25 kg pytel cementu. Naskládali jsem to před něj v obřední síni a utekli. Kdo mu to potom pomáhal odnosit z obřadní síně a jak potom vypadal to už bohužel nevím a ještě jsem neměl odvahu s zeptat.

Když jsem se ženil já, tak před radnici předjel transporťák s Blaníkem, vkusně vyzdobeným dámským spodním prádlem. A čumilové čuměli.
Když jsme dělali ostudu jinému členovi, tak jsme blaníka vyzdobili pentlemi z toaletního papíru.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru