Předmět Autor Datum
Čau,neřeš to a kup ůplně běžný sprej.Stojí asi 120KČ a jediné co se ti s tím stane,tak je,že pokud m…
Furi 17.04.2010 18:34
Furi
diky za reakci a měl bych ještě jeden dotaz: Když to budu střikát mužů nechat třemny na kole a něcim…
DarkHorse 17.04.2010 18:45
DarkHorse
Záleží na tobě,jaký jsi puntičkář :-) Já je nesundavám,nastříkám třmen i s destičkou,ani kotouč neza…
Furi 17.04.2010 19:02
Furi
díky moc v pondělí si nechám namíchat barvu a odpoledne se nato vrhnu :puff:
DarkHorse 17.04.2010 22:37
DarkHorse
Poprvé jsem kupoval speciální barvu na třmeny (asi za 600,- Kč) a nakonec jsem došel k závěru, že vy…
Vladajanis 27.04.2010 13:28
Vladajanis
Nápad je to fajny. Už sem to chtěl tež nastřikať, ale když sem to zkusil tož to nebylo přes moje ple…
Henessy 18.04.2010 00:48
Henessy
Kdyby jsi měl litá kola tak by to bylo vidět a nemusel by si někoho přejíždět. Já to taky sřtříkám o…
saturn11 18.04.2010 10:27
saturn11
Ať jsou zkušenosti ostatních jakékoliv,je rozhodne lepší použít na to origo barvu.Dnes už to není ot… poslední
Skenin 01.06.2010 14:25
Skenin

Čau,neřeš to a kup ůplně běžný sprej.Stojí asi 120KČ a jediné co se ti s tím stane,tak je,že pokud máš kotouč,tak ti trochu zajde od brzdových destiček černým prachem a to je vše.Teplota tomu vůbec nevadí.Já to dělám takhle už deset let a vždy na jaře,když přezouvám kola,tak obrousím na bubnech na zadku co orezne,znovu odmastíma stříknu a je to a udělá ti to parády až,až.Ta speciální barva na třmeny ve spreji stojí asi 500Kč,škoda peněz.

Záleží na tobě,jaký jsi puntičkář :-) Já je nesundavám,nastříkám třmen i s destičkou,ani kotouč nezakrývej.Ujedeš pár kilomentrů,několikrát zabrzdíš a máš to z kotouče dole a to co nastříkáš na náboj ve středu kotouče kde jsou díry na šrouby taky neřeš,tam to totiž nebudeš odmašťovat a ta barva co tam náhodně dopadne během chvíle orezne a nebo to jen kolem oblep izolepou a tu pak sundej.Jen si dej bacha,aby jsi nenastříkal žádnou gumovou prachovku co tam jsou.Ta barva tu gumu může třeba narušit.Jinak stříkej jak je ti libo :-) Nehledej v tom vědu,je to brnkačka a budeš čumět,jak to změní vzhled kol! :-)

Poprvé jsem kupoval speciální barvu na třmeny (asi za 600,- Kč) a nakonec jsem došel k závěru, že vydrží pouze rok a od té doby používám obyčejnou NITRO barvu (rychle zasychá)a mám pocit, že vydrží mnohem déle, než ta speciální.Já osobě to raději natírám,než bych používal sprej, ale je to asi věc zvyku a zkušenosti.Takže žádné spec. barvy, je to vyhazování peněz...

Nápad je to fajny. Už sem to chtěl tež nastřikať, ale když sem to zkusil tož to nebylo přes moje plechače a puklice viděť, leda že bych kohosi přejel.
A jak tu barvu ukazuješ ty? Tež sem si pravil, že kdyby to bylo hladke, tož by to aj rychleji jezdilo, mělo menši spotřebu. Chce to sprubovat, esli by na to dali cosi aj zeleni. Oni su na take pioviny experti.A bylo by to lepši než zdraženi bučku, bo ho mam rad.:-D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru