Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem digitální TV

Stáří rozvodů nemá žádný vliv na šíření digi signálu za předpokladu že se nejedná o venkovní drát vystavený slunci - UV záření, které poškozuje ochranné plasty a to se budeme bavit o desítkách let, protože ven se používají dvojitě stíněné.
Stávající Společnou anténu nemůžete použít jako zdroj signálu, protože se používají kanálové antény, kanálové zesilovače a čundamenty které brání přijmu okolních kanálů (různé propusti).Byla by velká náhoda, kdyby digi signál byl distribuován na stejném kmitočtu jako analog. Z toho důvodu je nutno společnou anténu doplnit o novou anténu kmitočtu na kterém váš digi vysílač jede a rozbočovací a a zesilovací čundamenty. U nás v domě to zvládli dva maníci za hodinu. Poté nalepili na vchodové dveře oznámení jak naladit a je to.
Set top box bude nutný v případě, že si nezakoupíte nový televizor vybavená digitálním tunerem. Je lhostejno, jestli jej připojíte ke společné anténě uzpůsobené digitálnímu přijmu, nebo vlastní anténě.
Nemáte li společnou anténu máte tyto možnosti: domluvit s majitelem společnou anténu, Přijímat signál přes telefonní rozvod, kabelovou televizi, individuální anténu, nebo satelit.
Věřím, že by se mohli nájemníci s majitelem domu dohodnout na způsobu platby. (Slyším poprvé, že někdo za anténu neplatí.)Že by nájemníci vybrali peníze a sami si pozvali firmu na úpravu společné antény je nepravděpodobné.
Upozorněte jej, že by musel povolit les antén na střeše.
Jo a matrace je vynikající pro blízký a středně vzdálený individuální příjem. Je pouze nutno vyndat zesilovač a koupit místo něj za Kč 35 symetrizační člen.Naopak její širokopásmovost je výhodná pro příjem několika digisvazků z jednoho místa. Dá se laborovat s náklonem antény, případně s umístěním naštorc.(Neplatí pro společné antény, tam musí být kanálové, aby se nepraly!(nakmitání sousedních kanálů, harmonické..))

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny