Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lcd televize chytí základní programy,ale se set top boxem ani jeden.Slabý signál,nová anténa.Co s tí

Milý příteli. Jestli je to analogový, nebo digitální signál je úplně jedno. Je zkrátka vysílán na určité frekvenci, chceš li kanálu. A když anténu na příslušný kanál nemáš, tak zkrátka do drátu nic nedostaneš. Společné rozvody jsou dělány ze slučovačů, rozbočovačů, zesilovačů a taky kanálových a pásmových propustí. Ty mají za úkol nepustit do rozvodu vedlejší frekvence z těsně okolních pásem, případně harmonickou frekvenci.
Kdyby správce anténu na pásmo (kanál) v kterém daný digi svazek vysílá dal a patřičně upravil cestu, tak bys jednoduše strčil jeden konec koaxiálu do zásuvky a druhý do televize a jelo by to.
Na šířku kanálu hoď bobek. Když nenaladíš frekvenci.:-D Třeba Ostrava jede na 54. kanále a když na něj nemáš anténu tak je jedno, že máš na střeše antény na jiné kanály..
Polarizace - Aš, Praha město a Brno město jedou vertikálně, ostatní horizontálně tak co řešit. A použiješ li anténu širokopásmovou matraci tak něco chytíš tak i tak.:-D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny