Předmět Autor Datum
Výhoda těchto vysavačů je především v tom,že ho pustíš,když jdeš pryč a když se vrátíš,máš vyluxován…
jabra 20.01.2010 11:11
jabra
a jak vysava?saci vykon?zkusenosti?
jack68 20.01.2010 12:01
jack68
Jabra jen vypsal obecnou definici tohoto vysavače. Kdyby měl zkušenost, tak by nějakou napsal, ale v…
Prasak in work 20.01.2010 16:20
Prasak in work
Kamarád to má. Nemůže si ho vynachválit. Pustí to a jde do práce. Některé typy lze naprogramovat, ab…
Rce 21.01.2010 00:43
Rce
jezdí nahodile po bytě Při mým štěstí by při návratu domů a prudkém otevření vchodových dveří byl z…
Moas 21.01.2010 06:59
Moas
To máš ještě krásný štěstí, jenom by to kus odlítlo. To při mým štěstí by ta potvora byla metr ode d…
Remca 21.01.2010 12:26
Remca
Sousedka to koupila na vanoce, nemuze to vynachvalit, je s tim plne spokojena a je to pomerne dost s… poslední
DKK 22.01.2010 06:55
DKK

Jabra jen vypsal obecnou definici tohoto vysavače. Kdyby měl zkušenost, tak by nějakou napsal, ale vzhledem k tomu, že nenapsal, tak tu zkušenost nemá a jen chtěl prostě něco napsat, aby to vypadalo dobře, že k tomu má taky co říct.

Kamarád to má. Nemůže si ho vynachválit. Pustí to a jde do práce. Některé typy lze naprogramovat, aby to startovalo samo v určitou hodinu. Po skončení práce se jede sám dobít. Není to vysavač, je to něco jako rotační kartáč, jaký zajisté znáš na ruční pohon na holi. Komická je packa po straně, která stále hrabe. To má vypucovat rohy a svinstvo z krajů cimry, což se také daří. Jezdí nahodile po bytě (proto je lépe to pustit když nikdo není doma), leč zdá se, že projede všude. Vysavač s mohutným cucem to nenahradí, ani kýbl a hadr, ale běžné nepřilepené svinstvo to vymete, takže vysávat není nutno tak často. Hodně to ocení chovatelé koček a psů, když tito pelichají. Je třeba zvolit správný typ přístroje: Na převážně koberce, převážně plovoučku a hladké podlahy nebo pro sbírání chlupů zvěře.

To máš ještě krásný štěstí, jenom by to kus odlítlo. To při mým štěstí by ta potvora byla metr ode dveří, já plný ruce nákupu, houby bych přes pytle zboží viděl, šlápl na toho robota, ujely by mi kopyta, nákup se rozlítá po bytě, polovina zboží se rozmlátí, roztřískaný benátský zrcadlo vepřovou konzervou, pomeranče vysklily dveře do obejváku, já si zlámal hnátu, ten krám bych rošláp' na cucky a nachytaný svinstvo za celej den by z tý mrchy vylítlo a pokrylo vše mohutnou vrstvou, a polilo by to ještě rozsedlý mlíko a na hlavu se přilepilo máslo. Suma sumárum úklid v pr*deli, škoda za 100 000,- a ještě 2 měsíce noha v gypsu. A těch sprostejch slov!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru