Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Čím odstranit fleky po spárovačce na slinuté dlažbě???

Zdravím,

prosím o radu jak odstranit fleky po zaschnuté spárovačce na slinuté dlažbě. Máme slinutou dlažbu, pískovcové barvy. Spárovačku jsme použili tmavě hnědou zn. Knauf a navíc jsme do ní přidávali flexibilní přísadu. Spárovačka šla velmi těžce umýt, chudák zedník si odvařil nářadí, zkoušel to umývat i kyselinou citronovou. Ale i tak zůstaly na dlažbě fleky. Navíc spárovačka není tmavě hnědá, ale mám pocit že pořád vystupuje ta úžasná flexibilní přísada a tvoří na ní bílý povlak. Nevíte prosím jak odstranit fleky a bílý povlak na spárovačce?

Díky moc Monika

Předmět Autor Datum
A co zkusit tohle:http://www.prohaus.cz/odstranovac-zbytku-cementu-h g-1l/ a pokud ty fleky děla fle…
Matyas1 15.01.2010 18:22
Matyas1
Já bych se tu přiživil. Kolem domu máme betonovou dlažbu Best Karo, povrch standard, barva colormix…
rokator 18.03.2010 19:16
rokator
Otázka zní: Bude ta barva držet na betonové fasádě 30let? No a podle toho dopadnou dlaždíce. Na zámk…
kejki 18.03.2010 20:21
kejki
Díky, to vypadá dobře. Na barvu by to jít mohlo. Teď ještě něco s tím lepidlem... poslední
rokator 18.03.2010 21:30
rokator

Já bych se tu přiživil. Kolem domu máme betonovou dlažbu Best Karo, povrch standard, barva colormix podzim. Dělali jsme fasádu a i přes zakrytí igelity a hadry se ji zedníkům povedlo zaprasit jak lepidlem, tak i silikonovou fasádou. Co šlo, jsem seškrábal špachtlí, ale zůstaly fleky. Údajně má existovat "něco", čím se dá jak lepidlo, tak i ta silikonová fasáda dobře umýt.

Bohužel nikdo neví, jak se to jmenuje ani jak by to mělo vypadat. V Hornbachu mi doporučili výše uvedený Odstraňovač zbytku cementu, ale výsledek nic moc. Mělo by se to ředit, ale já to nalil na dlažbu rovnou. Zasyčelo to, napěnilo to, zbělalo to, ale po vydrbání rýžákem i dráťákem a po opláchnutí jsou fleky stále stejné.

Docela mě to se*e, proto prosím o radu. Díky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru