Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem odhlucneni sousedu z nizsiho patra - podlozka pod koberec ?

Máš svůj velký kus pravdy, není to snadné.
Ale máš ve své úvaze jednu zásadní chybu "On vyhraje, on nic nemá, na ničem mu nezáleží.", to je pravda jen z "materiálního" hlediska chápání....nic nemá, na ničem mu nezáleží.....je to téměř mimo rámec této poradny, to tu psát, ale ty mu nemusíš nic brát, lepší je mu něco dát....bolest a strach....divil by ses, jací jsou to zbabělci. Nesmíš pojem "rozbít mu hubu" chápat, jako "pár facek" s obtiskem dlaně na tváři, ale trochu víc "do hloubky"....něco jako, že se v zrcadle nepozná a bez bolesti měsíc nenažere.
Jak jsem psal.....je to o míře toho, jak je kdo ochoten daleko zajít, aby se domohl svého práva, aby si uhájil svou "svobodu", třeba jen na přiměřeně klidné bydlení.
A je to hlavně o té "předposranosti"....tebe samého hned vzápětí za možným řešením (ruční domluvou), napadlo vymlácený auto, okna, zbytá dcera nebo ty sám.....
PS: nechci aby to celé vyznělo, jako že jsem nějaký agresivní bitkařský idiot, je to spíš naopak. Mám rád dobré vztahy s lidmi, konfliktům se snažím vyhnout jak to jen jde. Ale člověk nesmí "bejt předposranej". Na druhou stranu je to samozřejmě ovlivněné i fyzickými dispozicemi, je jasné, že starší či fyzicky slabší člověk, si těžko bude vynucovat své právo takovým způsobem. I to je důvod, proč by ti "silní" a slušní,neměli být lhostejní. Já vím...utopie...ale každý pro to může udělat svůj díl.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny