Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Máte hypotéku u Spořitelny? Čtěte, možná ušetříte pár peněz

Nemám žádnej dotaz, jen bych se chtěl podělit o dnešní zkušenost (pozitivní!) v České Spořitelně.
Náhodou jsem si zašel na pobočku zjistit nějaký info o provedených platbách a jak mají ve Spořce ve zvyku, tak nám slečna za přepážkou něco nabídla. Tentokrát to nebyl žádnej produkt, ale naopak zvýhodnění těch, kteří mají u spořitelny aktivní účet (tedy alespoň jedna příchozí platba a dvě odchozí) a zároveň k tomu hypotéku, pokud možno víc jak milion a díky tomu dávají slevu na poplatky za vedení účtu, v mým případě to dělá až 75%, což je velmi slušný. Ještě je do výpočtu zahrnut souhrný měsíční příjem na účet, nevím, kolik je třeba přesně.
Původně jsem měl Osobní účet za 109Kč, teď mi to slečna předělala na ten dražší za 259Kč, ale k tomu mám právě tu slevu, takže cena za vedení účtu klesla na nějakých 70Kč, ale k tomu mám větší portfolio služeb/benefitů, či jak to nazvat, např. platby v rámci ČR zdarma, což se hodí, úročení peněz na sporožirovém účtu 2,5%, což při tom, co tam na tom účtu mám teď, tak mi udělá asi 100Kč měsíčně, takže by mi měl můj účet ještě i trochu vydělávat. Všechny výběry z bankomatu ČS zdarma, dvě platební karty, SMS o zůstatku na mobil, internetbanking, kontokorent.
Tedy - pokud tam není nějakej háček, tak se to jeví sakra výhodně.
Kdo máte tedy hypotéku u Spořitelny, zkuste se informovat, v součtu je to ročně docela dost peněz.
Jsem zvědav, jak bude vypadat výpis z účtu, až se to projeví. Budu časem informovat.

A neberte to jako reklamu, ale jako radu na uspoření trochy peněz. Je to koneckonců vázáno na hypotéku a tu si každej vybere sám kde chce.
Jen mi přijde, že spořitelna trochu začíná bojovat o klienty - taky jsem uvažoval o tom, že bych si u Spořky nechal účet za co nejnižší cenu a posílal tam jen peníze na hypotéku a měl druhej účet někde jinde pro finanční operace - jsou levnější banky, než ČS. A určitě to takto spousta lidí dělá.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny