Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Centrální vysavač

Zdravím všechny, uvažuji v rodinnem domku nainstalovat centr. vysavač. Dosud používám klasický, celkem výkonný vys. ETA Neptun. Prosím znalé lidi v tomto oboru jaké mají zkušenosti s CV, příp. odkaz jaký typ používají apod. Za moudré i ostatní rady moc děkuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Máme centrální vysavač BEAM, agregát SC 325 Serenity 3.0 s výkonem 530 AirWattů. Potrubí v domě je 2…
rokator 21.12.2009 12:57
rokator
Díky všem za odpovědi na můj dotaz ohledně CV. Ještě se ptám rokatora jak si mám představit tu hadic…
chachar 21.12.2009 21:42
chachar
Přesně jak píše vaccent - obyčejná hadice bez vypínače spustí vysávání zasunutím do zásuvky (tu mám…
rokator 22.12.2009 08:23
rokator
Vážený obchodní zástupče centrálních vysavačů,taky mám rodinný domek ,s malým ručním výkonným vysava…
Pajoš 22.12.2009 21:46
Pajoš
Těsně vedle, děvče - nejsem zástupce ničeho. Výhody, které jsem uvedl, jsou výhody, pro které jsem s…
rokator 22.12.2009 23:31
rokator
Mohl bys udělat fotku toho vysavače? Zajímá mě hlavně to vysávání popela a kam se to tam lapá. Vždyť…
Prasak 23.12.2009 11:07
Prasak
Dobrý den,je to tak jak již bylo uvedeno,další prostorná nádoba,celé se to připojí na stávající vysa…
Lubomír 23.12.2009 11:50
Lubomír
OT: A dá se objednat jen ta obsluha bez separátoru?:-) poslední
Kachlík 24.10.2011 18:02
Kachlík

Máme centrální vysavač BEAM, agregát SC 325 Serenity 3.0 s výkonem 530 AirWattů. Potrubí v domě je 21 m, jedna zásuvka v přízemí, druhá v patře, k tomu vysávací štěrbina v soklu kuchyňské linky (ta je možná zbytečná). Máme k tomu dvě hadice, jedna je 9 m s vypínáním, druhá je 8 m bez vypínání. Agregát je umístěn v garáži, v domě slyšet není, při vysávání slyšíš jen hluk od ústí hadice. Je k tomu ještě univerzální kartáč, kartáč na prach, turbinový kartáč, teleskopická chromovaná trubka, hubice na čalounění a štěrbinová hubice.

Protože máme krbovou teplovodní vložku, vzali jsme si k tomu ještě 23 litrový nerezový separátor na vysávání popela - k nezaplacení.

Z jedné zásuvky bez problémů vysaješ celé patro, nic nemusíš přenášet, hadice je lehčí než většina malých vysavačů, zvládá to bez problémů 11ti letá dcera.

Díky všem za odpovědi na můj dotaz ohledně CV. Ještě se ptám rokatora jak si mám představit tu hadici co nevypíná, jakým způsobem se vysavač vypne/zapne? taky co značí Airwatty? chápu výkon elektrický, ale AirWatt?
Asi toho ještě neznám hodně a proto se ptám. Můj hlavní důvod pro CV není to abych šel s dobou, ale abych se zbavil kejchání, prskání, očí červených jako králík po kažkdém vysáv. Asi nějáká slergie nebo co. Tak zatím díky ještě jednou.

Přesně jak píše vaccent - obyčejná hadice bez vypínače spustí vysávání zasunutím do zásuvky (tu mám v garáži), hadice lepší má na rukojeti další vypínač, je to šikovné.

Ty AirWatty jsou jednotka pro sací výkon. Nevím, na kolik je to správně, ale u centrálních vysavačů se běžně používá.

Vážený obchodní zástupče centrálních vysavačů,taky mám rodinný domek ,s malým ručním výkonným vysavačem v hodnotě cca 5000kč a ročním nákladem 150kč na sáčky plus elektrická energie.Mimochodem,rodina se těší pevnému zdraví bez záprašených plic a slyší perfektně.Také u nás tuhle práci vykonává nejmadší člen rodiny,syn. Ps-Ted prosím vaše náklady ??? Výhody již jsem četl !

Těsně vedle, děvče - nejsem zástupce ničeho. Výhody, které jsem uvedl, jsou výhody, pro které jsem se rozhodl CV pořídit. Zaplatili jsme 49.193,- a od té doby jen el. energie. Někomu se to může zdát neúměrně moc, já toho nelituji.

Samozřejmě jsem mohl třeba i popel z krbu vybírat lopatkou jako to dělá tisíce lidí, ale pro to pohodlí a čistotu jsem se rozhodl připlatit.

Ta zmínka o zdraví je fajn, kdybys měl doma alergika, tak bys poznal, že běžný vysavač při vysávání zvíří prachu docela dost - a pak bys možná ocenil tu možnost vysávat bez tohoto efektu.

Mimochodem, kolikrát jsi zkusil vysát pomocí CV? Nejvíc to kritizují ti, co to ani nedrželi v ruce...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru