Předmět Autor Datum
Stalo se mi to samé,dokonce taky na laguně,porouchal se jeden ze dvou zámků pod kapotou,dal jsem to… nový
Pajoš 27.11.2009 15:43
Pajoš
Dobrý den,zajeďte do bazaru a najděte stejný model a okoukněte systém.Před mnoha lety se stalo něco… nový
Lubomír 27.11.2009 17:06
Lubomír
Řešilo se to ve fóru na www.lagunaklub.cz , pro přístup do fóra je nutné se zaregistrovat. nový
radek01 27.11.2009 17:48
radek01
Jen pro inspiraci, Lagunu neznám: Se mi stalo totéž u Fiata Mirafiori. Najel jsem předkem na dvě cih… poslední
Rce 27.11.2009 22:40
Rce

Stalo se mi to samé,dokonce taky na laguně,porouchal se jeden ze dvou zámků pod kapotou,dal jsem to do servisu,chtěli za to asi 300kč a zapojily mi to jenom na jeden ten zámek.Jezdím už takto asi 2roky a v pohodě.

Dobrý den,zajeďte do bazaru a najděte stejný model a okoukněte systém.Před mnoha lety se stalo něco podobného na staré lančii u kufru kámošovi,sedačky přišroubované z kufru.Sundal jsem SPZ ,vyvrtal jednu šestku dirku,tam kde byla západka a šroubovákem to odmáčkl.Pro jistotu jsme tu dirku nechali jen zakrytou SPZ.Ale nemusí to jít tak snadno,letos jsem dolaďoval gumy na feldě ,aby neklepala kapota,moc jsem to přešponoval a také se to urvalo.Naštěstí to tam jde docela dobře odjistit ze spodu,zalehnout pod auto a nějakým dlouhým šroubovákem,nebo jiným předmětem odjistit západku.Tak jsem Váš zámeček našel,je to dobře vidět jak na to,jen Vám tam bude bránit odjistit západku ten půměsíc z plechu,takže nějaký předmět na konci do pravého uhle ohnutý,odhaduji maximálně jeden centimetr.Více asi nepomohu,nevím co tam kde překáží okolo.Ale dle mého názoru tam přístup bude,to by tam nebyl ten ohnutý plíšek jako pojistka.Jesti Vám kapota šla těžko domáčknout,tak je dobré při odjišťování západky,aby kapotu někdo v místě zámku mírně přimačkával,vše bude pro toho pod autem snadnější,západka nebude klást tak velký odpor.Tak jsem zjistil,že můžete mít i zámek jiný,také je západka zřetelně přístupná,ani k ní nic nebrání v přístupu.

Jen pro inspiraci, Lagunu neznám:
Se mi stalo totéž u Fiata Mirafiori. Najel jsem předkem na dvě cihly, abych se pod auto vešel i s břichem. Vzal jsem si dvoumetrovou půlcoulovou vodovodní trubku a silnou bateriovou lucernu (uvnitř motoru je docela tma). No a pak jsem se trefoval tou trubkou jako tágem do toho mizerného zámku a za pět minut se povedlo, víko odskočilo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru