Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vestavna skrin...lze vyrobit?

Ano jde to, jen mít dovednosti a dobře to propočítat. Lamino je lepší nechat si nařezat, firmy, který ho prodávají, tak to i řežou (mají pilu s předřezem, ne každý tím disponuje doma). Můžeš si tam nechat i nalepit hrany.
Pokud to chceš levnější, tak udělej dvířka na otevírání (klasika), pojezdový dveře vyjdou mnohem dráž, hlavně pojezdy samotný jsou po čertech drahý (kolega si taky vyráběl skříň a právě pojezdy mu vyšly asi na 8 tisíc).
Ale teď ruku na srdce - pokud se takto ptáš, jestli to jde udělat sám, tak ti musí být jasný, že na to nemáš. Můj otec je stolař, něco mě naučil, přesto bych si na to sám netroufnul, takže jsem to přenechal jemu. I tak seděl pár dní nad plánkama a jen kreslil a počítal, aby to přesně vyšlo. Nechat to pak nařezat byla vůči tomu brnkačka a sestavený jsme to měli za jednu sobotu (skříň je trochu komplikovaná).

A levně - no, věci na míru (což vestavěný skříně vždycky jsou), nejsou nikdy levný. Ušetřit se dá hlavně na použitým materiálu (což je věc každýho soudruha, jestli to chce) a pak se dá šetřit na těch dvěřích, jak jsem psal.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny