Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rekonstrukce podlahy

Zdravím kutily. Opravuji dům z 1934. Jsem v patře kde jsem odkryl desky 2,5 cm, pod nimi jsem vyhodil 12 cm popele se škvárou cca 1,5 t. V tom popelu byly trámy ke kterým byly přitlučeny ty desky. Pod nimi je záklop. Teď mám problém co dát jako izolaci a čím zamezit houpání stropu při chůzi po něm. Jde o strop 5,2 * 4 m. Je na něm postavena zeď 15 cm duté cihly. asi 1,2m od okraje. I když je strop zatížen tou zdí pořád se houpe jak se odlehčil tím popelem. Poraďte někdo co s tím. když tam dám Kari síť zásek do zdi 5 cm a beton na tl. betonu 5 cm na zpevnění zatížím strop 2tunami? Poraďte prosím.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
ja bych teda reagoval takto: barak, jeho popsany stav a akce ktere byli udelane plne odpovidaji tomu…
DKK 12.11.2009 10:07
DKK
DKK, jestliže "jeho popsany stav a akce ktere byli udelane plne odpovidaji tomu mojemu" s tímto souh…
milan.cukrar 12.11.2009 18:08
milan.cukrar
no shnile tramy nemam, to je fakt. Jestli verim tem kulickam - nerikam ze je to supr reseni ale spis…
DKK 13.11.2009 11:02
DKK
Páni i tu rovinu řeší příložky, jsou tu krásné fotky od Zoula. poslední
kejki 13.11.2009 11:58
kejki

ja bych teda reagoval takto:
barak, jeho popsany stav a akce ktere byli udelane plne odpovidaji tomu mojemu. Momentalne jsem v stavu ze mi tam zustali odkryte povalove stropy, pochopitelne s dirama a skvyrama. Nejvetsi diry jsem vypenoval aby bordel neprepadaval dolu a taky bych to rad dorovnal aby se mohla udelat izolace a zaklop navrchu kde planuju bydleni casem. Planuju izolaci s cedicove vaty cca 10cm (2*5cm s prekryvem)
Uz jsem tady otevrel jednu diskusi, nic mene reseni porad nemam.
Ted mne napadlo, co tak udelat smes beton+polystyrenove kulicky (lehke na vahu a zaroven dobre tepelne izolacne). Ta hmota by mohla pomoct i hluku. Timto to zalyt, zasypat ... dorovnat a pak udelat izolace a navyseni podlahy ... co vy na to?
Statika ktereho jsem na baraku mel mi taky beton nedoporucil kvuli vaze a taky kvuli tomu ze ty povaly by to neprodysne uzavrelo ...

DKK

DKK, jestliže "jeho popsany stav a akce ktere byli udelane plne odpovidaji tomu mojemu" s tímto souhlasíte, tak by jste měl vidět fotky. Trámy co jsem viděl já na jeho fotkách musí pryč. Když jsou některé trámy ohnilé, musí zkontrolovat vše!!!
"Ted mne napadlo, co tak udelat smes beton+polystyrenove kulicky (lehke na vahu a zaroven dobre tepelne izolacne). Ta hmota by mohla pomoct i hluku." ....tomu fakt věříte?
"beton nedoporucil kvuli vaze a taky kvuli tomu ze ty povaly by to neprodysne uzavrelo" co by neprodysne uzavrelo?

no shnile tramy nemam, to je fakt.
Jestli verim tem kulickam - nerikam ze je to supr reseni ale spis to beru tak co neuskodi pomuze i kdyz malo. Tu smesku chci spise pro ucpani tech mezer a predevsim dorovnani, protoze to na ty plose lita tak o tipuju 10-15 cm v rovine. Takze nakym vypokladanim to asi neni nejlepsi ...
Neprodysne uzavrelo jsem myslel jestli ta betonovo-polystyrenova smes bude dychat nebo ne ...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru