Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Osvetleni kuchynske linky

Shanim nejake pekne osvetleni kuch linky. Potrebuju, aby poradne svitilo a aby vypadalo moc pekne. Mame kuchyn spojenou s obyvakem a pri sezeni na sedacce je pod linku videt. POtrebuji teda, aby bylo co nejlepsi. Cena je mi vicemene jedno. Nejlepe potrebuju nejake stribrne matne. Nemate nekdo nejaky typ?

Dekuji

Předmět Autor Datum
Nenapsal si, jakou máš vůbec o tom svítidlu představu - "potřebuju aby vypadalo moc pěkně" je totiž…
RITCHI 04.11.2009 19:49
RITCHI
no tak na to bych neprisel.. ja se ptal na vase zkusenosti
Simon77 06.11.2009 21:24
Simon77
Proboha, jakou asi může mít člověk zkušenost s kuchyňským svítidlem... Buď svítí nebo nesvítí, buď s…
RITCHI 06.11.2009 22:33
RITCHI
No tak to teda nesouhlasim... Hlavne s tim tvym....bud sviti nebo nesviti.... Jsou svetla, ktera sv…
Simon77 07.11.2009 13:45
Simon77
Tak máš asi pravdu, že s tím "svítí nebo nesvítí" jsem to trochu nadnesl, takhle doslovně jsem to sa… poslední
RITCHI 07.11.2009 20:15
RITCHI

Nenapsal si, jakou máš vůbec o tom svítidlu představu - "potřebuju aby vypadalo moc pěkně" je totiž strašně široký pojem. Záleží na nábytku, aby se Ti do kuchyně hodilo, a každý může mít navíc úplně rozdílný vkus. Takže na takto položenou otázku Ti asi těžko někdo odpoví...

Tady máš link asi na 58 200 odkazů co našel strejda Google, tak můžeš začít vybírat! ;-)

www.google.cz

Proboha, jakou asi může mít člověk zkušenost s kuchyňským svítidlem... Buď svítí nebo nesvítí, buď se mi líbí nebo nelíbí, buďto se do té Tvé kuchyně hodí, nebo nehodí. V těch prvních případech se nejspíš bude jednat o zkušenost dobrou, v těch druhých o špatnou. Tady moc možností nemáš. Nic ve zlém, ale Ty sám musíš vědět jakou máš asi představu, nikdo Ti přece nemůže radit co si máš dát do kuchyně, kterou kromě Tebe nikdo jiný neviděl... :puff:

Tak máš asi pravdu, že s tím "svítí nebo nesvítí" jsem to trochu nadnesl, takhle doslovně jsem to samozřejmě nemyslel. Mimochodem, intenzita světla se dá většinou ovlivnit i wattáží žárovky - je celkem pochopitelné, že když dáš obyčejnou 40w žárovku, nebo 10w úsporku do sebelepšího svítidla, tak by ta operace opravdu nemusela dopadnout dobře ;-)

Co takhle zajít do nějakého marketu (OBI, Baumax, apod.), tam mají většinou docela bohatou expozici různých světel, já myslím, že by sis tam vybral. Existují dokonce i prodejny, které se specializují pouze na svítidla všeho druhu. Jsou to jak kamenné obchody, tak i internetové. Opravdu stačí jen trochu naťuknout Googla, najde Ti toho tolik, že to ani nebudeš stíhat prohlížet! :-D

www.google.cz

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru