Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kde koupit balsu?

Zdravim,

chtel jsem se zeptat, da se v nejakym obchode typu Baumax koupit balsa? Potrebuju koupit aspon metrove desky siroke aspon 20cm.. Zadne modelarstvi kde by se to dalo sehnat v blizkosti Usti nad Labem nemuzu najit... neni nekdo zdejsi kdo by poradil kde balsu koupit?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jsem našel eShop. Modeláři když potřebují větší prkna než seženou, tak balsu v pohodě lepí i na tupo…
Rce 02.11.2009 02:48
Rce
no chci si na zed udelat takove "3D" obrazky.. http://nalepsi.cz/productDetail.aspx?productId=S00 5%…
antiS 02.11.2009 13:35
antiS
Kruh 12, spolu bohužel nejsme.. :)
tErmit zapomněl hesl 04.11.2009 22:14
tErmit zapomněl hesl
to ne no :) poslední
antiS 07.11.2009 13:06
antiS

no chci si na zed udelat takove "3D" obrazky..
http://nalepsi.cz/productDetail.aspx?productId=S00 5%20small
treba vyrezat ctverec, natrit to barvou a prilipnout na zed.. :) na internetu takoveto ruzne "ornamenty" prodavaji ze dreva ale je to celkem drahe, tak me napadlo ze by se to dalo udelat z balzy... pred nekolika lety jsem s balzou hodne pracoval (lepil jsem letadylka) takze zkusenosti mam habadej :) nejake slozitejsi tvary si vyriznout zvladnu, kdyz to polepim tak mi staci deska 10(sirka)x100(delke)x3(vyska)... jen mam potom docela obavy s natirani balzy.. chtel bych to natrit ruzovou barvou (popr nejakym sprejem) a bojim se ze to zaprve nabobtna a nejak se to deformuje a zadruhe ze barva nechytne na lepidlo (kdyz z takoveho prkenka vyrezu casti na kruh a slepim je na sebe, zesmirgluju tak stejne tam muzou byt plosky, kde proste ten kanagon bude..) nevite zda je dobry napad natirat balzu barvou? popr jakou? a chytne to na lepidlo?? napr ten kanagon?? :)

jinak ano ano :) z lonska.. obcas sem chodil a poradil.. CVUT stavarnu porad studuju, ale minulej rok jsem podcenil matiku a misto toho jsem chodil na brigady :) no tak jsem se nedostal do 3. semestru takze ted jedu nanovo od 1. semestru s tim, ze mi uznali vetsinu zkousek.. ale jsem rad, aspon jsem dostal zavyucenou :) takze je mozne ze jsem s nim ve skupine :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru