Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chemické wc

Dobrý den, potřebovala bych radu jakou chemii používáte do chemických wc.Koupili jsme chatku, kde není wc.Uvažuji o chemickém wc o suchým nechci ani slyšet.
Protože na trhu je chemie do wc více druhů jak levná, tak dražší, tak by mi zajímalo která je nej.Nebo s kterou jste spokojeni.
Děkuji za odpovědi.

Předmět Autor Datum
Do chemického WC modrej sajrajt, litr cca 250,- ředění 5ml/l objemu nádrže, takže na 20l nádrž asi 1…
paul 09.07.2009 19:00
paul
Vono to je všechno na jedno brdo. Záleží na krámu bau-*, za jakou je to cenu. Musíš je oběhnout, teď… poslední
Rce 10.07.2009 02:28
Rce

Vono to je všechno na jedno brdo. Záleží na krámu bau-*, za jakou je to cenu. Musíš je oběhnout, teď konkrétní ceny neznám. Do dolní nádrže (na hov*na) se leje Instabule - bacha, nečuchat, je to slzný plyn. Ředit dle návodu, správný poměr uvádí Paul - 5ml na litr ehm ehm... odpadu aby to správně sežralo i tvrdé kaktusy. Do splachovací nádržky se leje Instagreen, je to prakticky jen voňavka s nějakou desinfekcí. Není nutná. Bacha, na opuc zadní tváře se nemá používat obyčejný prdelpapír, protože ten Instabule nerozežere. Jestli ti nevadí, že když to vyleješ tak budou papíry v celku, není to na závadu. Eko prdelpapír speciál do chemických záchodů (nesprávně WC) se prodává za Bursíkovskou cenu, že ti vystříkne z očí až jí uvidíš.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru