Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Výběr plastových oken

Dobrý den, potřebovala bych poradit, ohledně druhu plastového okna. Máme s přítelem panelákový byt, chceme vyměnit staré dřevěné za nové plastové, ale vzhledem k tomu, že tomu moc nerozumíme, tak se nemůžeme rozhodnout jaký druh a značku. Dostali jsme několik cenových nabídek od různých firem a teď sedíme a tápeme. Co myslíte, že je nejlepší? Okna Veka 5-ti komorové, aluplast 7000 round line 6ti komorové, aluplast ideal 4000 5ti komorové, rehau brilliant design 5ti komorové a nebo salamander 5ti komorové. My jako laici těžko poznáme, co z toho je a není dobré a neradi bychom naletěli na nekvalitu materiálu (nebo práce, ale to už je zase věc jiná. Předem moc děkuji za odpověď.

Zamykám. Přesuňme se do již existujících vláken na dané téma. Díky za pochopení. (sHpy00n)

Předmět Autor Datum
Toto se zde již mnohokrát řešilo, jednou dokonce se zcela totožným názvem. Prostudujte si prosím nás… poslední
sHpy00n 01.07.2009 16:34
sHpy00n

Toto se zde již mnohokrát řešilo, jednou dokonce se zcela totožným názvem. Prostudujte si prosím následující odkazy na toto téma, kde získáte prakticky stoprocentní odpověď a návdavkem několik dobrých rad na co se připravit "až to přijde".
V rychlosti jen doporučím určitě šestikomorová okna a prosklení s co nejnižším součinitelem prostupu tepla.

Výběr plastových oken

Plastová okna

jaká okna?? plast, dřevo.. jiné??

Plíseň kolem oken

Toto vlákno zamykám. Pokud se ještě bude chtít na něco zeptat, navažte prosím v některém z predchozích vláken, ať se nám rady a poznatky kumulují v jednom místě, aby se nemusely skládat jako jednotlivé střípečky velké mozaiky roztříštěné v mnoha místech. My pak rádi odpovíme. Děkuji za pochopení.

Zpět do poradny Nahoru