Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Fasáda - polystyren - návod

Chtěl bych si sám (z čistě finančních důvodů) tzv. "nabouchat" polystyren na zeď rodinného domu a chtěl jsem se zeptat, zda-li není nikde k sehnání nějaký návod "pro blbý". Je mi jasný, že na tom až tak nic není, ale nechci to pokazit.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Je to velice jednoduché, pokud víte jak na to. Jako když doktor jde operovat slepé střevo. Taky veli… poslední
milan.cukrar 11.05.2009 19:58
milan.cukrar

Je to velice jednoduché, pokud víte jak na to. Jako když doktor jde operovat slepé střevo. Taky velice jednoduché. Ale!!!
Proč je tolika závad při zateplení, proč spoustu lidí vyhodí profesionální firmy? Co budete zateplovat? Lepidlem, nebo pěnou. jestliže jste nebyl alespoň jednou na školení, aby jste se dozvěděl hlavně co NESMÍTE udělat, klidně si můžete špatným zateplením přidělat malé velké a obrovské škody. Straším Vás? To bych nechtěl, ale chtěl bych Vás varovat před názory: To zvládněš, páš Franta to udělal taky,.....5 cm ti stačí Loza to taky má a ušetřil desetitisíce,..... 1cm polyše je jako 15 cm zdiva....

Nejde zde vysvětlit několikaroční znalosti v pár větách? Odkud jste?
Kontrolní otázky: musíte dávat hmoždinky, patní lištu, lepíte hrany, používáte lišty, okolo oken, pod parapetem, penetrujete vzduchem, polyš řežete drátem, na buchty nebo kolem dokola, kolik procent plochy tvoří lepidlo, ?????????????????

Souhlasím se svépomocí, páč zateplení 10cm Vás vyjde komletně na 150-180 Kč za metr (ale bez finální omítky).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru