Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lepení pěnového polystyrenu na plech

Sice trochu mimo, ale garáže se to přímo týká a je to ještě otazníky opředenější než ta vrata.

Rce, nejsem si tak úplně jistý tím co píšeš. Minulý týden byla výstava Střechy 2009 na výstavišti v Praze Holešovicích. Byli tam dva přednášející - Doc., Prof. a podobní umělci. Nemohl sem si nechat ujít příležitost, položit odborníkovi před davem otázku na téma mírně šikmá (plochá) střecha na garáži a její zateplení.
Prof. se zakokto-motal, sice odpověděl ve smyslu, že je dobré dát do stropu alespoň 5 cm polystyrenu a že je to individuální podle místních podmínek.
Když skončil kulatý stůl a dav se postupně vytratil, Prof. za mnou přišel se slovy, to jste vy, co položil tu ožahavou otázku a vtiskl mi do ruky vizitku se slovy, napište mi e-mail, nejsem si zcela svojí odpovědí jistý - je dobré to spočítat a pak vám odpovím. Tak sem se pousmál s nechápavým pohledem, co na blbý garáži chce počítat, poděkoval a teď se usmívám podruhé když se to tu řeší na garážových vratech ... nevědí to pořádně kapacity z oboru, tak snad to tady dáme dohromady společnými silami (tím nikoho neshazuji) jen poukazuji, že je fajn, se poradit jinde, ne jen mezi laiky a kutily.
Polystyren bych na plechová vrata lepil zevnitř, silikonem z kartuše.
Vecko

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny