Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem výměna části střechy??

dobrý den jen bych chtěl dodat že jako student průmyslové školy stavebnictví (a jako syn tesaře) bych v žádné případě nedoporučoval stavět střechu svépomocí pokud by to bylo s pomocí známého který je tesař tak ano.

dále bych chtěl říci že záleží na důvodu kvůli kterému chcete střechu z 1/2 vyměnit, pokud je to z toho důvodu že jsou trámy zničené červotočem nebo nějakou podobnou havětí tak bych určitě doporučil výměnu celé střechy z důvodu toho že by vám červotoči mohli přelézt ze staré půlky střechy do té nově postavené.

postavení krovů by mohlo přijít na 25-45 tisíc ale to počítám tesaře ktery siza práci učtuje 10-15 tisíc čož si myslím že je ta nejspodnější hranice a 10-20 tisíc za materiál to záleží na katru ze kterého bude a také na kvalitě dřeva a jeho zpracování. pokryvačské práce příjdou tak na 90 tisíc a víc to je ale jen orientální musí se brát ohled na druh krytiny a hidroizolace atd...

takže bych vám doporučil ještě radši našetřit a nechat postavit střechu u specializové firmi (a celou) než stavět půlku svépomocí a za pár let stavět znova ale už se specializovanou firmou...:-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny