Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem výměna části střechy??

Dobrý den,reálné to samozřejmě je.

Cena se bude odvíjet od mnoha faktorů, ( krytina, délka a profil krovů, použitá fólie ...) a v neposlední řadě zda to bude provádět firma, nebo vy svépomocí. U firem bych si nechal samozřelmě udělat kalkulaci ( budete se sama divit za kolik se dá stejná věc udělat ).
Jen bych zvážil, zda opravdu vyměnit pouze 1/4 střechy a zda je opravdu zbytek v naprostém pořádku. Aby vás obdobný problém nepotkal po 10 letech.Nehledě na to, že pouze částečná výměna bude určitě zdlouhavější a také náročnější, než kompletní nová střecha .

Jen pro představu. Já dělal novou střechu na RD o půdorysu 15,5m X 9m. Tvarem to byla tzv. " Vlaštovka " .Krovy 4,7m po 1 m, Krytina BRAMAC Protector Alpská tmavě hnědá, svépomocí ( švagr je tesař ) a to včetně položení krytiny , klempíř dal žlaby a oplechoval komíny + jeden štít vše v mědi.K tomu zastřešení dvou teras a zimní zahrady o celkovém rozměru 3,5m X 9m. CENA = 300 000 Kč. A to mě zbyli ještě 2,5 palety krytiny, kterou použiji na zastřešení vchodu a částečně i garáže .

Rozpočty firem byly v rozmezí 450 000 - 550 000 Kč. ( jen za položení krytiny ( a věřte, není to žádná věda ) se ušetřilo 30 000 - 40 000 Kč !!! )

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny